Csoportos órák

Itt magával ragad a csapat lendülete!

 

Hozd ki magadból a legtöbbet, szerezz új barátokat – együtt hamarabb célba értek, az út pedig egy nagy kaland.


Sokszor kérdezik, hogy mit jelent az 5 az x5gym nevében? Az 5 különböző célt, amelyet mind-mind megvalósíthatsz nálunk! Erőfejlesztés, alakformálás, rekreáció, küzdősport és gyermeksport mind egy helyen – a legszélesebb választék a Tó partján.

 Erőfejlesztés 

x5-Cross
TRX, TRX Max
TRX köredzés
C60
Napindító
Show More

 Küzdelem 

Kick-box
Show More

 Alakformálás 

Fit Jump
Alakformálás Anettel
PowerKCA
Show More

 Rekreáció 

Gerinctréning
Show More

 Gyermekek 

Alakformálás Babákkal
Kölyökfitness
Spartan Junior
Show More
 
 
 
 
 
 

x5-Cross

Crossfit jellegű köredzés, célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó, "funkcionális" erő kialakítása, és az alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek biztosítása. A látványos izomzat csak egy „mellékhatás”, az edzés elsődleges célja a test erejének, teljesítő képességének növelése, bármely kihívásról is legyen szó.

 

x5-Cross, azaz:

 1. Erő

 2. Kihívás

 3. Kitartás

 4. Motiváció

 5. Adrenalin

 Kemény nőket és erős férfiakat és faragunk! 

 

TRX, TRX Max

Jelenleg a TRX az egyik leghasznosabb eszköz a funkcionális edzésben. A TRX funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg.

 

Ha az ember rendeltetésszerűen tudja használni, akkor látványos eredményeket érhet el rövid idő alatt!

Sokan a kezdetektől velünk edzenek, és hihetetlen fejlődésen mentek végig. Haladóink számára indítottuk a TRX Max edzést, ami egy még keményebb és intenzívebb edzést jelent.

 

TRX köredzés

TRX gyakorlatok, saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok köredzésbe szervezve – így még változatosabb és hatékonyabb az edzés.

 
 

 C60 

A C60 egy új, saját fejlesztésű fúziós köredzés
Koreográfiamentes cardio és erősítő elemekből álló intenzív edzés, nőknek és férfiaknak - ide végre együtt is jöhettek!

 

Erő, állóképesség, teljes testformálás. könnyen követhető saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok - bárki csatlakozhat, de a haladóknak is tartogatunk egy-két meglepetést.

C60 - 60 perc cardio cross-, zsírégető és erősítő elemekkel.

 Adj 60 napot a C60-nak – és élvezd a változást! 

Kick-box, Kick-box Force

SzTZ 600.jpg

Az edzésekre várunk mindenkit, akinek versenyzői ambíciói vannak, küzdeni szeretne megtanulni, gyakorolna, vagy éppen változatos mozgásformára vágyik.

A kick-box a karatéból és a boxból kialakított állóharcos, hatékony küzdősport, mely ütéseket és rúgásokat egyaránt használ. Amerikai változata az 1970-es években jelent meg, ezután terjedt el Európában.

A korszerű szabályrendszerek lehetővé teszik a teljes erejű közdelmek mellett a félerejű technikák használatát is teljes védőfelszerelésben, ami jelentősen csökkenti a sérülésveszélyt. A fizikai erő mellett nagy hangsúlyt kap az ügyesség, a technikai tudás és a gyorsaság is. Magyarország kick-box nagyhatalom, így a hazai versenyek világszínvonalat képviselnek és kiváló alkalmakat biztosítanak a megmérettetésekre.

A kick-box emellett kiváló önvédelmi eszköz és megfelel bármilyen általános fitness célra, alakformálásra és erőfejlesztésre egyaránt.

A Kick-box Force edzéseken nincs fizikai kontaktus, a küzdősport elemeit használjuk általános erősítésre és kondicionálásra. Ide a kick-box csapat tagjai mellett járnak hölgyek és urak minden korosztályból! Megismerkedünk az alaptechnikákkal is, így ez az edzés megfelelő alap a kick-box edzéseken való részvételhez.

 

Fit Jump

Számos országban bevált edzésprogram, amely bármely korosztály számára ajánlott. Hatékony, ízületkímélő, komplex mozgás, amely nemcsak átmozgatja az egész testet, de a jó hangulatról is gondoskodik. Tartalmaz nyújtó-, cardio és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemeket, így biztos, hogy a te célod is megvalósítható vele. 
Fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat, javítja az izomtónust. 

 

Hatásos a depresszió és a fáradtság ellen, nemcsak fizikalikag hatékony, hanem nagyon vidám mozgásforma!

Nemcsak az edzés során fokozza az anyagcserét, hanem a nyugalmi anyagcserét is gyorsítja, ezért több órával edzés után is történik zsírégetés a szervezetben. Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő, a comb formálásában. Segíti a relaxációt és a nyugodt alvást, jótékonyan hat az idegrendszerre, fokozza a mentális teljesítőképességet, segíti a tanulást.

 

Maximálisan kíméli a hátgerincet és az ízületi rendszert, jótékonyan befolyásolja a nyak- és hátfájás kellemetlen tüneteit.
 

1200-1500 kalóriát égethetsz el 1 óra alatt, így megfelelő étkezés mellett akár 3-3,5 kg fogyás is elérhető havonta.

 

Power K.C.A.

Szereted a kemény edzéseket? Vágysz a kihívásra? Akkor a te edzésed a Power K.C.A.!

POWER: erő,ami Veled van, és ami Benned van!
K: kick-box
C: capoeira
A: aerobic

 

Küzdősport elemekkel tarkított alakformáló és zsírégető edzés, koreográfia nélkül.

 
Havasi Viki 600.jpeg

Napindító

Hogy jól induljon a nap, mozogjunk együtt 45 percet munka előtt!

Kardiós, saját testsúlyos és súlyzós feladatok változatos összeállításával az egész testet megdolgoztatjuk. Alacsony edzettségi szinttel is bátran lehet csatlakozni, közösen fejlődünk, egyre jobbak leszünk.

Amit feltétlenül hozz magaddal, az a kitartás és a jókedv :)

 

Kezdjük aktívan a napot!

 

Gerinctréning

A preventív gerinctréninggel sok féle civilizációs ártalom és betegség megelőzhető. Az órák során több szervrendszer működésére hatunk, egyidejűleg több izületre vagyunk befolyással. Prevencióra testi-lelki téren is szügségünk van, mert sok testi panasz és betegség hátterében lelki eredetű problémák állnak. A krónikussá vált gerincproblémák tudatos életmód váltással, korai kezeléssel jól karbantarthatók.

A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok megelőzésére, megszüntetésére. Fontos eleme a gerinc izületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében résztevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásáért felelős mélyizmok edzése az egyensúly fejlesztése. De nem csak fejlesztő, gyógyító hatású, hanem tetőtől talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol.

Minden korosztálynak (és nem csak gerincproblémásoknak) ajánlott mozgásforma, ahol komoly fizikai terhelést kap a törzs izomzata, a comb, a far és hátizmok. A kellemes zenének köszönhetően mentális kikapcsolódást és feltöltődést is nyújt. A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, hosszútávon búcsút inthet hát- és derékfájásának.

Szeretettel várok mindenkit az óráimon!

 

Alakformálás Anettel és Babákkal

A baba 2 hónapos korától ajánlott, segít az édesanyának újra formába lendülni. A tornán elsősorban az anyák mozognak, egy nem megterhelő alakformáló gyakorlatokból álló órán.

 

Az óra két részből áll: a bemelegítést követő, álló helyzetben végzett gyakorlatokból, valamint az óra második felében a talajon végzett comb-, far- és hasizom erősítésből. A torna egy kellemes nyújtással fejeződik be.

 

A nagyobb testvérrel érkező édesanyákat is szeretettel várjuk. Pozitív hatásai: fejleszti a kondíciót, rengeteg új inger éri a babákat, rendszerességet visz a baba és a mama életébe, erősíti az immunrendszert, egészséges életmódra nevel már pici kortól.

 

A szükséges kellékek: vastag takaró a babának, apróbb játékok, folyadék, váltócipő (kicsiknek és nagyoknak).

 

Kölyökfitness és Spartan Junior

A gyermekkori rendszeres sportolás számos pozitív hatással van a felnőtt élet során is. Aki gyermekként rendszeresen sportol, fejlettebb keringési rendszerrel és erősebb izomzattal rendelkezik, mint azok, akik csak felnőtt fejjel vágnak bele az edzésekbe. 
 

Az akadályversenyek nagyon népszerűek napjainkban, és gyermekek számára is egyre több helyen biztosítanak lehetőséget a megmérettetésre. A Kölyökfitness (alsós korig)  és a Spartan Junior (felsősök) edzéseken a gyerekek heti két alkalommal tehetik próbára fizikai felkészültségüket termi és szabadtéri edzéseken. Az edzéseken sok játékkal, ügyességi feladatokkal, szórakozva erősödnek, ügyesednek. Észre sem veszik, de javul a testtartásuk, az állóképességük, erősödnek, és az iskolában is jobban teljesítenek, miközben legalább heti két órával kevesebbet töltenek a televízió vagy számítógép előtt...

Mi kell még? Hozd el te is a gyermeked egy edzésre, és meglátod, ez lesz az új kedvence!

 

Személyi edzés

Edzőink szívesen foglalkoznak veled külön, hogy kialakítsuk számodra a leghatékonyabb mozgást. Személyi edzésnél te valasztod ki az időpontot, a mozgásformát és a személyi edzőt.

 

Csak a következőket kell tenned:

 • válts nálunk önálló edzésbérletet, a csoportos edzéseknél kedvezőbb áron

 • válaszd ki, melyik edzőnkkel szeretnél együtt dolgozni

 • egyeztessétek az időpontot és az egyéb feltételeket

 • és máris kezdődhetnek az edzések!

 

Önálló edzés

A saját tempódban szeretsz edzeni és fejlődni?

Változó, hogy mikor érsz rá?

Csak gyúrnátok egyet együtt a haverokkal?

 

Saját súlyos és súlyzós edzési lehetőséggel várunk. Termeinket bármikor használhatjátok, amikor nincs csoportos edzés, csúcsidőn kívül pedig különösen kedvező áron. Biotech és TrecNutrition kínálatunk révén az edzésed még hatékonyabb lesz.

Érd el nálunk az álmaid!

 

Céges Sportnapok

Szeretne egy olyan élményt nyújtani csapatának, ami nem ér véget 2 óra múlva, mint egy tankvezetés vagy paintballmeccs? Ami pozitívan hat később a mindennapokban is? Mi kovácsolhatna jobban össze egy csapatot, mint a közös mozgás és a közös erőfeszítéssel elért siker öröme?

Vezesse be csapatát az egészség és a mozgás világába! Válogasson egy- és kétnapos céges ajánlatainkból, melyek a sporton kívül egészséges életmód-tanácsadást, meglepetés- és wellnessprogramot is tartalmaznak. Mindehhez háttér a Velencei-tó, és az x5gym edzőcsapata, akik nem ismernek lehetetlent.

Sportválasztó egészségnapok

 

 • állapotfelmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle sport és relaxáció

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • meglepetésprogram: sárkányhajózás

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 15-20 főnek, 2 nap: 44.900,/ Ft/főtől

 • 1 napos változat: 20.900,- Ft/főtől

Önvédelem-önbizalom

 • önvédelmi és küzdősportbemutató

 • alapmozdulatok és önvédelmi szituációk

 • egyéni házibajnokság

 • exkluzív küzdősportgála (bemutató)

 • csapatverseny és -bajnokság

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 20-30 főnek, 2 nap: 35.900,- Ft/főtől

 • 1 napos változat: 13.900,- Ft/főtől

Fókuszban a hölgyek

 

 • BMI és testzsírmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle női sport és relaxáció

 • svédasztalos étkezések

 • wellness, *** hotel

 • meglepetésprogram (smink & style)

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • zumbaparti

 • 15-20 fő részére, 44.900,-Ft/főtől

 • 1 napos változat: 20.900,- Ft/főtől

 

Ha komolyan gondolod