Áraink

Áraink kialakításánál arra törekedtünk, hogy mindenki számára kínáljunk kedvező lehetőséget sportolásra, edzésre az x5gym-ben.

 

Online foglalási rendszerünk kényelmesen biztosítja a helyedet a csapatban, de akár a bérletvásárlással együtt, előre is foglalunk neked helyet – így a Te dolgod csak annyi, hogy gyere és mozogj egy jót!

Bérleteink az edzés időtartamához igazodnak. Az 1 órás belépővel és a 8x1 bérlettel minden 60 perces edzésen részt vehettek, az 1.5 órás belépő és a 8x1.5 bérlet a 90 perces edzésekre szól (kivéve küzdősportok, melyekre külön bérlet van).

A kombinált bérletek 4 db 60 perces és 4 db 90 perces edzést tartalmaznak. 4 alkalmas bérletet külön nem tudunk értékesíteni.

A Küzdősport 8 bérlettel vagy a Küzdősport belépővel bármilyen küzdősport edzésen részt vehettek (jelenleg: MMA, Taekwon-do, Muay-Thai).

A bérletek lejárata egységesen 40 nap, a belépők egy éven belül lehasználhatók.

A sport megkedveltetése a gyermekekkel és a család közös sportolása kiemelten fontos számunkra. Küzdősport óráinkra a 14 év alattiaknak 25% gyermekkedvezményt biztosítunk, a 2. gyermek 50% testvérkedvezményre jogosult.

 

A kedvezmények közül egy adott bérletre csak az egyik vehető igénybe!

FONTOS! Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Ezt megtehetitek online rendszerben, a bérlet hátán található azonosítóval (az alapértelmezett jelszó 123456). A foglalás az esti edzésekre aznap délelőtt 10 óráig, a reggeli edzések az előző nap 19 óráig mondhatók vissza. Amennyiben ezt nem teszitek meg, az alkalom a bérletetekről automatikusan levonásra kerül.

Ha komolyan gondolod