Cardio kickbox.jpg
KickBox.png
Force.png
KBJ.png

Csapatban vagy önállóan? Te döntesz, mi segítünk. Csoportos edzés, önálló edzési lehetőség, személyi edzés – nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő mozgásformát.

FBZ.png

Ha komolyan gondolod

Csoportos órák

Itt magával ragad a csapat lendülete!

 

Hozd ki magadból a legtöbbet, szerezz új barátokat – együtt hamarabb célba értek, az út pedig egy nagy kaland.


Sokszor kérdezik, hogy mit jelent az 5 az x5gym nevében? Az 5 különböző célt, amelyet mind-mind megvalósíthatsz nálunk! Erőfejlesztés, alakformálás, gyermeksport, küzdősport és versenysport mind egy helyen – a legszélesebb választék a Tó partján.

 

x5-Cross

Crossfit jellegű köredzés, célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó, "funkcionális" erő kialakítása, és az alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek biztosítása. A látványos izomzat csak egy „mellékhatás”, az edzés elsődleges célja a test erejének, teljesítő képességének növelése, bármely kihívásról is legyen szó.

 

x5-Cross, azaz:

 1. Erő

 2. Kihívás

 3. Kitartás

 4. Motiváció

 5. Adrenalin

 Kemény nőket és erős férfiakat és faragunk! 

 

Kick-box Haladó, Ifi, Junior

SzTZ 600.jpg
SzTD 600x600.jpg

Az edzésekre várunk mindenkit, akinek versenyzői ambíciói vannak, küzdeni szeretne megtanulni, gyakorolna, vagy éppen változatos mozgásformára vágyik.

A kick-box a karatéból és a boxból kialakított állóharcos, hatékony küzdősport, mely ütéseket és rúgásokat egyaránt használ. Amerikai változata az 1970-es években jelent meg, ezután terjedt el Európában.

A korszerű szabályrendszerek lehetővé teszik a teljes erejű közdelmek mellett a félerejű technikák használatát is teljes védőfelszerelésben, ami jelentősen csökkenti a sérülésveszélyt. A fizikai erő mellett nagy hangsúlyt kap az ügyesség, a technikai tudás és a gyorsaság is. Magyarország kick-box nagyhatalom, így a hazai versenyek világszínvonalat képviselnek és kiváló alkalmakat biztosítanak a megmérettetésekre. Az edzések K-1 szabályrendszer mentén zajlanak.

A kick-box emellett kiváló önvédelmi eszköz és megfelel bármilyen általános fitness célra, alakformálásra és erőfejlesztésre egyaránt.

A Kick-box Junior edzéseken a gyermekeknek szeretnénk kedvet csinálni a küzdősporthoz. Életkoruknak megfelelően sok játékkal sajátítják el a kick-box alapjait, fejlesztjük az erőnlétüket, állóképességüket, javul a testtartás és a reflexek. Előnyös fizikai hatásain túl a kick-box mint küzdősport fejleszti a gyermek önbizalmát, önkontrollját és önfegyelmét is. 6-12 éves korig várjuk a gyerekeket!

 
punching-bag-workouts-for-women2.png

Kick-box Force

Kick-box Zsákos Edzés

SzTZ 600.jpg
SzTD 600x600.jpg

A Kick-box Force edzéseken nincs fizikai kontaktus, a küzdősport elemeit használjuk erősítésre, zsírégetésre és az erőnlét fejlesztésére. Megismerkedünk az alaptechnikákkal is, így ez az edzés megfelelő alap a kick-box edzéseken való részvételhez; de kiváló erősítő hatása miatt más edzések kiegészítő erőnléti edzéseként is nagyon jól bevált. Az edzés során átlagosan elégetett 800-1000 kcal pedig garantálja a hatékony zsírégetést! Az edzésre hölgyek és urak és gyermekek is járnak, 8-65 éves korig!
 

Ha meg akarod tanulni a technikákat a mozgást, ha egy jó hangulatú, aktív edzésen szeretnél elfáradni és a határaidat feszegetni, akkor itt a helyed!

 

A Kick-box Zsákos edzéseken boxzsákon gyakoroljuk a technikákat, pontosan összeállított, edzésenként változó gyakorlatsor alapján. Erő- illetve gyorsaság-fejlesztés van előtérben, persze a technikák csiszolása is sorra kerül. Ettől garantáltan elfáradsz, erősebb és kitartóbb leszel. Ehhez az edzéshez szükséges gyakorlat, amit régebben tanult küzdősport-edzésekről hozhatsz, vagy a Force edzésen sajátíthatsz el.

 

 C60 

A C60 egy új, saját fejlesztésű fúziós köredzés
Koreográfiamentes cardio és erősítő elemekből álló intenzív edzés, nőknek és férfiaknak - ide végre együtt is jöhettek!

 

Erő, állóképesség, teljes testformálás. könnyen követhető saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok - bárki csatlakozhat, de a haladóknak is tartogatunk egy-két meglepetést.

C60 - 60 perc cardio cross-, zsírégető és erősítő elemekkel.

 Adj 60 napot a C60-nak – és élvezd a változást! 

Fat Burn.jpg
Alexa.jpg

Fat Burn Zone

Magas intenzitású edzés, erőfejlesztés, izomépítés és kardió 60 percben. Változatos eszközök használatával égetjük el együtt a felesleges kalóriákat.
A gyakorlatok lényege, hogy a testünk csak számára természetes mozgást végezzen és minden izomcsoportunkat megeddzük minden alkalommal.
Ajánljuk ezt az edzést mindenkinek, aki feszes , kidolgozott, zsírmentes izomzatra vágyik. 
Segít a súlyvesztésben, izmosodásban, alakformálásban, mindezt jó hangulatú, pörgős edzések keretében.


Ne félj akkor se belevágni , ha nincs sportmúltad , az edzések során személyreszabott súlyokkal és feladatokkal dolgozunk.

 
Training

Prémium edzés

Edzőink szívesen foglalkoznak veled külön, hogy kialakítsuk számodra a leghatékonyabb mozgást. Prémium edzésnél te valasztod ki az időpontot, a mozgásformát és a személyi edzőt. Maximum két fő.

Csak a következőket kell tenned:

 • válaszd ki, melyik edzőnkkel szeretnél együtt dolgozni

 • egyeztessétek az időpontot és az egyéb feltételeket

 • válts nálunk személyi edzés terembérletet (ez az edzői díjat nem tartalmazza)

 • és máris kezdődhetnek az edzések!

 

Céges Sportnapok

Szeretne egy olyan élményt nyújtani csapatának, ami nem ér véget 2 óra múlva, mint egy tankvezetés vagy paintballmeccs? Ami pozitívan hat később a mindennapokban is? Mi kovácsolhatna jobban össze egy csapatot, mint a közös mozgás és a közös erőfeszítéssel elért siker öröme?

Vezesse be csapatát az egészség és a mozgás világába! Válogasson egy- és kétnapos céges ajánlatainkból, melyek a sporton kívül egészséges életmód-tanácsadást, meglepetés- és wellnessprogramot is tartalmaznak. Mindehhez háttér a Velencei-tó, és az x5gym edzőcsapata, akik nem ismernek lehetetlent.

Sportválasztó egészségnapok

 

 • állapotfelmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle sport és relaxáció

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • meglepetésprogram: sárkányhajózás

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 1 napos változat is lehetséges

Önvédelem-önbizalom

 • önvédelmi és küzdősportbemutató

 • alapmozdulatok és önvédelmi szituációk

 • egyéni házibajnokság

 • exkluzív küzdősportgála (bemutató)

 • csapatverseny és -bajnokság

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 1 napos változat is lehetséges

Fókuszban a hölgyek

 

 • BMI és testzsírmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle női sport és relaxáció

 • svédasztalos étkezések

 • wellness, *** hotel

 • meglepetésprogram (smink & style)

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • zumbaparti

 • 1 napos változat is lehetséges