top of page
Cardio kickbox.jpg
KickBox.png
Force.png

Csapatban vagy önállóan? Te döntesz, mi segítünk. Csoportos edzés, önálló edzési lehetőség, személyi edzés – nálunk biztosan megtalálod a hozzád illő mozgásformát. Próbáld ki a Sportválasztónkat!

FBZ.png

Ha komolyan gondolod

Csoportos órák

Itt magával ragad a csapat lendülete!

 

Hozd ki magadból a legtöbbet, szerezz új barátokat – együtt hamarabb célba értek, az út pedig egy nagy kaland.


Sokszor kérdezik, hogy mit jelent az 5 az x5gym nevében? Az 5 különböző célt, amelyet mind-mind megvalósíthatsz nálunk! Erőfejlesztés, alakformálás, gyermeksport, küzdősport és versenysport mind egy helyen – a legszélesebb választék a Tó partján.

Csoportos orak

x5-Cross

Crossfit jellegű köredzés, célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó, "funkcionális" erő kialakítása, és az alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek biztosítása. A látványos izomzat csak egy „mellékhatás”, az edzés elsődleges célja a test erejének, teljesítő képességének növelése, bármely kihívásról is legyen szó.

 

x5-Cross, azaz:

 1. Erő

 2. Kihívás

 3. Kitartás

 4. Motiváció

 5. Adrenalin

 Kemény nőket és erős férfiakat és faragunk! 

x5-Cross

Kick-box Haladó és Ifi

SzTZ 600.jpg
SzTD 600x600.jpg

Az edzésekre várunk mindenkit, akinek versenyzői ambíciói vannak, küzdeni szeretne megtanulni, gyakorolna, vagy éppen változatos mozgásformára vágyik.

A kick-box a karatéból és a boxból kialakított állóharcos, hatékony küzdősport, mely ütéseket és rúgásokat egyaránt használ. Amerikai változata az 1970-es években jelent meg, ezután terjedt el Európában.

A korszerű szabályrendszerek lehetővé teszik a teljes erejű közdelmek mellett a félerejű technikák használatát is teljes védőfelszerelésben, ami jelentősen csökkenti a sérülésveszélyt. A fizikai erő mellett nagy hangsúlyt kap az ügyesség, a technikai tudás és a gyorsaság is. Magyarország kick-box nagyhatalom, így a hazai versenyek világszínvonalat képviselnek és kiváló alkalmakat biztosítanak a megmérettetésekre. Az edzések K-1 szabályrendszer mentén zajlanak.

A kick-box emellett kiváló önvédelmi eszköz és megfelel bármilyen általános fitness célra, alakformálásra és erőfejlesztésre egyaránt.
 

Az edzéseink nem arról szólnak, hogy szétverjük egymást, ide mindenki tanulni, gyakorolni jön. Haladóbbak persze keményebben, határozottabban dolgoznak egymáson, de a biztonság az első. Az edzéseken klasszikus erősítés (fekvőtámasz, burpee, futás, zsákolás stb.) nincs, páros gyakorlatok, technika, taktika, pörgetés, küzdőgyakorlatok és bunyó van.

Kick-box
punching-bag-workouts-for-women2.png

Kick-box Force, Zsákos és Dinamikus Edzés
Kick-box Cardio Hölgyeknek

SzTZ 600.jpg
SzTD 600x600.jpg

A Kick-box Force és a Cardio Hölgyeknek edzéseken nincs fizikai kontaktus, a küzdősport elemeit használjuk erősítésre, zsírégetésre és az erőnlét fejlesztésére. Megismerkedünk az alaptechnikákkal is, így ez az edzés megfelelő alap a kick-box edzéseken való részvételhez; de kiváló erősítő hatása miatt más edzések kiegészítő erőnléti edzéseként is nagyon jól bevált. Az edzés során átlagosan elégetett 800-1000 kcal pedig garantálja a hatékony zsírégetést!

A Force edzésre hölgyek és urak és gyermekek is járnak, 8-65 éves
korig! A Cardio Hölgyeknek edzésre csak hölgyeket várunk.

 

Ha meg akarod tanulni a technikákat a mozgást, ha egy jó hangulatú, aktív edzésen szeretnél elfáradni és a határaidat feszegetni, akkor itt a helyed! Nem aerobik edzés, itt valódi technikákat, küzdőmozgást, védekezést tanulsz.

A Kick-box Zsákos edzéseken boxzsákon gyakoroljuk a technikákat, pontosan összeállított, edzésenként változó gyakorlatsor alapján. Erő- illetve gyorsaság-fejlesztés van előtérben, persze a technikák csiszolása is sorra kerül. Ettől garantáltan elfáradsz, erősebb és kitartóbb leszel. Ehhez az edzéshez szükséges gyakorlat, amit régebben tanult küzdősport-edzésekről hozhatsz, vagy a Force edzésen sajátíthatsz el.

A Kick-box Dinamikus edzést nem lehet szavakkal megfogalmazni, azt át kell élni. Nem mondjuk, hogy soha nem felejted el, de hogy napokig emlékezni fogsz rá, az biztos. Szűk körű, elit edzés a kick-box legelvakultabb gyakorlóinak, ahol azt és úgy erősítjük, ahogy nagyon kevesen.

Kick-Box Force
C60

 C60 

A C60 egy új, saját fejlesztésű fúziós köredzés
Koreográfiamentes cardio és erősítő elemekből álló intenzív edzés, nőknek és férfiaknak - ide végre együtt is jöhettek!

 

Erő, állóképesség, teljes testformálás. könnyen követhető saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok - bárki csatlakozhat, de a haladóknak is tartogatunk egy-két meglepetést.

C60 - 60 perc cardio cross-, zsírégető és erősítő elemekkel.

 Adj 60 napot a C60-nak – és élvezd a változást! 

Fat Burn.jpg
Alexa.jpg

Fat Burn Zone

Magas intenzitású edzés, erőfejlesztés, izomépítés és kardió 60 percben. Változatos eszközök használatával égetjük el együtt a felesleges kalóriákat.
A gyakorlatok lényege, hogy a testünk csak számára természetes mozgást végezzen és minden izomcsoportunkat megeddzük minden alkalommal.
Ajánljuk ezt az edzést mindenkinek, aki feszes , kidolgozott, zsírmentes izomzatra vágyik. 
Segít a súlyvesztésben, izmosodásban, alakformálásban, mindezt jó hangulatú, pörgős edzések keretében.


Ne félj akkor se belevágni , ha nincs sportmúltad , az edzések során személyreszabott súlyokkal és feladatokkal dolgozunk.

Fat Burn Zone
Training

Prémium edzés

Edzőink szívesen foglalkoznak veled külön, hogy kialakítsuk számodra a leghatékonyabb mozgást. Prémium edzésnél te valasztod ki az időpontot, a mozgásformát és a személyi edzőt. Maximum két fő.

Csak a következőket kell tenned:

 • válaszd ki, melyik edzőnkkel szeretnél együtt dolgozni

 • egyeztessétek az időpontot és az egyéb feltételeket

 • válts nálunk személyi edzés terembérletet (ez az edzői díjat nem tartalmazza)

 • és máris kezdődhetnek az edzések!

Szemelyi edzes

Céges csapatépítés 4-20 fő részére

Szeretne egy olyan élményt nyújtani csapatának, ami nem ér véget 2 óra múlva, mint egy tankvezetés vagy paintballmeccs? Ami pozitívan hat később a mindennapokban is? Mi kovácsolhatna jobban össze egy csapatot, mint a közös mozgás és a közös erőfeszítéssel elért siker öröme?

Vezesse be csapatát az egészség és a mozgás világába! Válogasson egy- és kétnapos céges ajánlatainkból, melyek a sporton kívül egészséges életmód-tanácsadást, meglepetés- és wellnessprogramot is tartalmaznak. Mindehhez háttér a Velencei-tó, és az x5gym edzőcsapata, akik nem ismernek lehetetlent.

Sportválasztó egészségnapok

 

 • állapotfelmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle sport és relaxáció

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • meglepetésprogram: sárkányhajózás

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 1 napos változat is lehetséges

Önvédelem-önbizalom

 • önvédelmi és küzdősportbemutató

 • alapmozdulatok és önvédelmi szituációk

 • egyéni házibajnokság

 • exkluzív küzdősportgála (bemutató)

 • csapatverseny és -bajnokság

 • svédasztalos étkezések, wellness

 • szállás *** hotelben

 • 1 napos változat is lehetséges

Fókuszban a hölgyek

 

 • BMI és testzsírmérés, és -értékelés

 • 2 nap alatt 6 féle női sport és relaxáció

 • svédasztalos étkezések

 • wellness, *** hotel

 • meglepetésprogram (smink & style)

 • egészséges étrend- és életmódtanácsadás

 • zumbaparti

 • 1 napos változat is lehetséges

Ceges Sportnap
bottom of page