Éger Györgyi

Fitness Akadémia Budapest - Aerobik-oktató

C60

Nem meggyőzni, segíteni akarok

A mozgás mindig jelentős szerepet töltött be az életemben. Iskolai keretek között röplabdáztam, majd elég fiatalon eldöntöttem, egy olyan mozgásformát szeretnék választani, amelyet életformává alakíthatok, úgy, hogy azt, hivatástudattal, más emberekkel is megismertessem, megszerettessem. Ilyen volt számomra az aerobik. Ez később nem pusztán érdeklődés, hanem komoly elhatározás volt, amelyet következetesen, tanulmányaimat követően is, mind testben, mind mentálisan egyaránt be is tartottam és teszem ezt a mai napig. Az ország több nagyvárosában, kisebb településén is sikerült magam mellé állítani olyan, vagy kétségbeesett, vagy magukat szinten tartani akaró, kezdetben érdeklődőket, majd állandó vendégeket, akik pesszimizmusukat optimizmusra és céltudatos önbizalomra váltották.

Önmagad céljait fogod megtalálni…

Lehetne mézes mázas madzaggal embereket csábítani az órákra, de én mindig is az őszinte, kemény munkában hittem, ezért senkit nem áltatva kommunikálom, hogy a jó eredményhez kitartó munkára van szükség, amely olykor bizony izomlázzal jár. Aki azonban bizalmába fogadva jön el hozzám, az a szakmailag és egyéni kreativitással felépített óráimban, önmaga céljait fogja megtalálni. Én az egyénben hiszek, a helyes énkép meghatározásában. „Mi az, amit akarok, és mit teszek meg érte?”

Az elhatározás a tiéd…

Többen a csoportos óravégzés helyett, inkább az egyéni foglalkozásokat igénylik. Természetesen személyi edzés keretében erre is van mód, hiszen ahogy mottómból, hitvallásomból is kiderül, „Nem meggyőzni, segíteni akarok”.Az elhatározás a Tiéd, a célhoz vezető úthoz pedig „motiváló eszközként” keress bátran!

 
Alexa.jpg

Hrabovszky Alexa

Weider Professional Fitness Trainer School / Fitness és Testépítő Sportoktató

Fat Burn Zone

Természetes mozgás!

Célom, hogy egészséges módon segítsek célod elérésében, legyen az súlyvesztés, izmosodás vagy alakformálás; mindezt jó hangulatú, pörgős edzések keretében.
Fontosnak tartom, hogy korrigáljuk a rosszul berögzült mozdulataidat, javítsuk a testtartásod, fejlesszük az állóképességedet is, ezáltal hamarosan a mindennapokban is érezni fogod a sport jótékony hatását.

Hiszek a természetes mozgásban! Az edzéseimen a gyakorlatok lényege, hogy testünk csak a számára természetes mozgást végezze és minden izomcsoportunkat megeddzük minden alkalommal.

Ne félj akkor se belevágni , ha nincs sportmúltad, az edzések során személyreszabott súlyokkal és feladatokkal dolgozunk. 
 

Mindenki a saját határait lépi át, én csak az utat mutatom!

 
 

Eszéki Erika

Fitness Company Budapest – Testépítő sportedző

Gymstick muscle instruktor, gerinctréner, életmód-tanácsadó

Személyi edzések

Legfontosabb az elhatározás!

Fogalmazd meg, mi az, amin változtatni szeretnél, mi a célod és mire vagy hajlandó ennek érdekében.

Tedd meg az első lépést és gyere el az  x5gym -be!

Életmód tanácsadás

Mi a különbség a sikeres testsúly csökkentő életmódprogram és a kudarcra utalt fogyókúrás módszerek között? Ha kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan. A sikeres testsúlycsökkentő életmód program, ami megváltoztatja az eddigi elképzeléseidet, felülírja a diétákat. Világosságot kell gyújtani a fogyni vágyók fejében, helyretenni a dolgokat, megbeszélni miért nem működik a jól diéta. Mit, mennyit és hogyan kellene tenni? A helyzetet komplexen kell kezelni:

Táplálkozás - Testmozgás - Tudatosság!

Személyi edzés

Mivel nincs két egyforma ember, egyforma múlttal, napirenddel, egészségügyi állapottal és céllal, ezért közösen kell megtalálnunk azt az utat, ami járható. Ami beépíthető a mindennapokba, így formálva az általános fittséget, energiaszintet, a testet és lelket, hogy életed természetes részévé váljon a sport

 

  • Személyre szabott edzésterv elkészítése

  • A személyi edződ csak veled foglalkozik, a te edzéscélod a fontos, érted van

  • Táplálkozási és életmódbeli kérdéseidre is megkapod a választ

  • Melletted állok és motivállak

  • Változatos edzéseszközök használata

  • Pulzuskontrollált, vezetett edzések formálódásod érdekében

 

Kossa Anett

A sportolás gyermekkorom óta az egyik kedvenc időtöltésem. Fontosnak tartom a rendszeres testmozgást.

Várlak szeretettel a csoportos alakformáló óráimon!

Szeretném átadni a mozgás örömét

Fitness Akadémia - Csoportos Fitness Instruktor

Alakformálás Anettel és Babákkal

Tápai Dávid

Kyokushin Karate 1. dan

x5-Cross

Erő és karate

Az edzés 13 éves korom óta játszik jelentős szerepet az életemben, ekkor kezdtem el karatézni, amelyet a mai napig is űzök, 2016-ban fekete övet szereztem. A küzdősportoknak szerves részét képezi a megfelelő testi erőnlét felépítése, ezért ismerkedtem meg súlyzós edzésekkel.

 

10 év alatt rengeteg formáját kipróbáltam az ellenállásos edzéseknek és temérdek tapasztalatot gyűjtöttem. Ezeket szeretném veled megosztani egy jó hangulatú, de mégis kőkemény funkcionális edzés keretein belül, ami után a következő szavak már ismerősen fognak csengeni: pullup, box jump, kettlebell swing, barbell squat, rope swing, WOD.

 

Gyere és eddz velem!

 

Szabó-Tóth Zoltán

Kick-box sportedző

Szabó-Tóth Zoltán

Bár mindig is sportoltam, a küzdősportok világába felnőttként csöppentem be. Kyokushin karate, shotokan karate, kempó, MMA, box, thai box, taekwon-do - sokféle harcművészetet, küzdősportot kipróbáltam, és néhányban versenyeztem is, de végül a kick-box világa ragadott magával. Sikerült néhány hazai és nemzetközi versenyen is bizonyítanom, amiből kiemelkedik a 2017-es WAKO Magyar Világkupán elért aranyérmem és a 2019-es WAKO Magyar Bajnokságon Master Class-ban elért Magyar Bajnoki címem.

2016-ban kezdtem foglalkozni nagyobbik fiammal, Dáviddal, aki közös munkánk eredményeként ötszörös junior Magyar Bajnok és válogatott lett, és a WAKO Junior Világbajnokságról bronz éremmel tért haza. Ezután megszereztem a kick-box sportedzői képesítést, és tartok edzéseket az x5gym-ben. Dávid 2019-ben még juniorként felnőtt Magyar Bajnoki címet szerzett és kvalifikálta magát a WAKO Világbajnokságra.

Én abban hiszek, hogy a tudatos munka meghozza az eredményét, mindegy, hogy gyermekről vagy felnőttről, kezdőről vagy haladóról van szó.

 

A kick-box mindenkié!

Főbb eredményeim:

 

2013 Eger Kupa – Kempo Felnőtt B - I. hely 🏆
2014 Renmei Kupa – Kyokushin Karate Felnőtt B – I. hely 🏆
2014 4Fight Kupa – Kickbox – Kick-light Felnőtt – I. hely 🏆
2016 4Fight Kupa – Kickbox – Light contact Felnőtt – II. hely 🥈
2017 Karlovac Open – Light contact Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO World Cup – Kick-light Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO OB – Light contact Master Class – II. hely 🥈
2018 Fight Club Szolnok Gála – K1 gála 🏆
2018 WAKO OB – Light Contact Master Class – II. hely 🥈

2019 WAKO OB – Light Contact Master Class – I. hely 🏆

 

Ha komolyan gondolod