Éger Györgyi

Fitness Akadémia Budapest - Aerobik-oktató

C60

Nem meggyőzni, segíteni akarok

A mozgás mindig jelentős szerepet töltött be az életemben. Iskolai keretek között röplabdáztam, majd elég fiatalon eldöntöttem, egy olyan mozgásformát szeretnék választani, amelyet életformává alakíthatok, úgy, hogy azt, hivatástudattal, más emberekkel is megismertessem, megszerettessem. Ilyen volt számomra az aerobik. Ez később nem pusztán érdeklődés, hanem komoly elhatározás volt, amelyet következetesen, tanulmányaimat követően is, mind testben, mind mentálisan egyaránt be is tartottam és teszem ezt a mai napig. Az ország több nagyvárosában, kisebb településén is sikerült magam mellé állítani olyan, vagy kétségbeesett, vagy magukat szinten tartani akaró, kezdetben érdeklődőket, majd állandó vendégeket, akik pesszimizmusukat optimizmusra és céltudatos önbizalomra váltották.

Önmagad céljait fogod megtalálni…

Lehetne mézes mázas madzaggal embereket csábítani az órákra, de én mindig is az őszinte, kemény munkában hittem, ezért senkit nem áltatva kommunikálom, hogy a jó eredményhez kitartó munkára van szükség, amely olykor bizony izomlázzal jár. Aki azonban bizalmába fogadva jön el hozzám, az a szakmailag és egyéni kreativitással felépített óráimban, önmaga céljait fogja megtalálni. Én az egyénben hiszek, a helyes énkép meghatározásában. „Mi az, amit akarok, és mit teszek meg érte?”

Az elhatározás a tiéd…

Többen a csoportos óravégzés helyett, inkább az egyéni foglalkozásokat igénylik. Természetesen személyi edzés keretében erre is van mód, hiszen ahogy mottómból, hitvallásomból is kiderül, „Nem meggyőzni, segíteni akarok”.Az elhatározás a Tiéd, a célhoz vezető úthoz pedig „motiváló eszközként” keress bátran!

 

Eszéki Erika

Fitness Company Budapest – Testépítő sportedző

Gymstick muscle instruktor, gerinctréner, életmód-tanácsadó

Gerinctréning, személyi edzések

Legfontosabb az elhatározás!

Fogalmazd meg, mi az, amin változtatni szeretnél, mi a célod és mire vagy hajlandó ennek érdekében.

Tedd meg az első lépést és gyere el az  x5gym -be!

Életmód tanácsadás

Mi a különbség a sikeres testsúly csökkentő életmódprogram és a kudarcra utalt fogyókúrás módszerek között? Ha kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan. A sikeres testsúlycsökkentő életmód program, ami megváltoztatja az eddigi elképzeléseidet, felülírja a diétákat. Világosságot kell gyújtani a fogyni vágyók fejében, helyretenni a dolgokat, megbeszélni miért nem működik a jól diéta. Mit, mennyit és hogyan kellene tenni? A helyzetet komplexen kell kezelni:

Táplálkozás - Testmozgás - Tudatosság!

Személyi edzés

Mivel nincs két egyforma ember, egyforma múlttal, napirenddel, egészségügyi állapottal és céllal, ezért közösen kell megtalálnunk azt az utat, ami járható. Ami beépíthető a mindennapokba, így formálva az általános fittséget, energiaszintet, a testet és lelket, hogy életed természetes részévé váljon a sport

 

 • Személyre szabott edzésterv elkészítése

 • A személyi edződ csak veled foglalkozik, a te edzéscélod a fontos, érted van

 • Táplálkozási és életmódbeli kérdéseidre is megkapod a választ

 • Melletted állok és motivállak

 • Változatos edzéseszközök használata

 • Pulzuskontrollált, vezetett edzések formálódásod érdekében

 

Havasi-Kovács Viki

Kids’ Smart Gymnastic oktató
Fitness Company Budapest  Fitness Instruktor

A sport óvodás korom óta fontos szerepet tölt be az éltemben. Az iskolai évek alatt kosárlabdáztam és teniszeztem, illetve belekóstoltam az atlétikába is. Később az aerobik jellegű tornák, teljesítménytúrák, szabadtéri sporttevékenységek kerültek előtérbe, majd jött a TRX és az akadályfutás.

Spartan Kids

A gyerekek heti két alkalommal tehetik próbára fizikai felkészültségüket termi és szabadtéri edzéseken. Az edzéseken sok játékkal, ügyességi feladatokkal, szórakozva erősödnek, ügyesednek. Észre sem veszik, és javul a testtartásuk, az állóképességük, és az iskolában is jobban teljesítenek, miközben legalább heti két órával kevesebbet töltenek a televízió vagy számítógép előtt...Mi kell még? Hozd el te is a gyermeked egy edzésre, és meglátod, ez lesz az új kedvence.

Napindító

Hogy jól induljon a nap, mozogjunk együtt 45 percet munka előtt! Kardiós, saját testsúlyos és súlyzós feladatok változatos összeállításával az egész testet megdolgoztatjuk. Alacsony edzettségi szinttel is bátran lehet csatlakozni, közösen fejlődünk, egyre jobbak leszünk. Amit feltétlenül hozz magaddal az kitartás és jókedv.

Kezdjük aktívan a napot!

 

Horváth Niki

aerobic edző

Power K.C.A., Fit Jump

Ugráld magad fittre!

Régi vágyam vált valóra,mikor végre aerobic edző lettem. Imádok mozogni,szeretem a kihívásokat, törekszem a folyamatos fejlődésre. Edzőként fontos számomra,hogy egy barátias légkör keretében jókedvre, testmozgásra buzdítsam az embereket, hiszen ha jó a kedved kitartóbb és elszántabb leszel!

 

Power K.C.A. = Kickbox, Capoeira és Aerobic egyben, a kirobbanó energiáért! Küzdősport elemekkel tarkított alakformáló és zsírégető edzés, a legújabb trendek szellemében.


A FitJump óráimon megismerheted az alaplépéseket, ugrásokat, amiket jól begyakorolunk, így az óra végére magabiztos leszel! Mivel a trambulinon való ugrálás izületkímélő, így bátran ajánlom minden korosztálynak. A jó hangulat garantált,és mivel egyre ügyesebb leszel, úgy változik a koreográfia is, ami kihívásokat rejt magában.

 

Gyere, próbáld ki, hisz a változás csak egy ugrásnyira van!

 

Ispán Erika

TRX trainer, személyi edző

TRX, TRX-Max, TRX köredzés, Bootcamp

A sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység

1991. SE TSK - Erőemelő és testépítő edző

1998. SE TSK - Sportszervező menedzser

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer haladó

2016. Bootcamp instruktor

 

A sport gyermekkorom óta életem fontos része. Kezdetben az asztalitenisz és a kajak, később átvették a főszerepet az állóképességet igénylő sportok előbb a futás majd a kerékpározás. 2012-óta tartok női kondicionáló tornát.

 

Ebben az évben találkoztam először a TRX eszközzel, amibe azonnal beleszerettem. Elvégeztem a TRX edzői és a TRX edző haladó kurzust is. Hitvallásom szerint a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység. Örömforrás, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, egészség, szórakozás.

Higgy Önmagadban!

Amiben tudok Neked segíteni:

 • ha szeretnél változtatni magadon, eleged van a „punnyadásból

 • ha szeretnél közösséghez tartozni

 • ha fogyást, izmosodást vagy életmódváltást tervezel

 • ha változatos, jó hangulatú edzésformákat keresel

 • ha szeretnéd az önbizalmadat és önbecsülésedet fejleszteni

 • ha szeretnéd a maximumot kihozni magadból

 

A sport rengeteg mindenben segít, higgy Önmagadban, többre vagy képes, mint gondolnád!

 
 

Kossa Anett

A sportolás gyermekkorom óta az egyik kedvenc időtöltésem. Fontosnak tartom a rendszeres testmozgást.

Várlak szeretettel a csoportos alakformáló óráimon!

Szeretném átadni a mozgás örömét

Fitness Akadémia - Csoportos Fitness Instruktor

Alakformálás Anettel és Babákkal

Szabó-Tóth Zoltán

Kick-box sportedző

SzTZ 600.jpg

Bár mindig is sportoltam, a küzdősportok világába felnőttként csöppentem be. Kyokushin karate, shotokan karate, kempó, MMA, box, thai box, taekwon-do - sokféle harcművészetet, küzdősportot kipróbáltam, és néhányban versenyeztem is, de végül a kick-box világa ragadott magával. Sikerült néhány hazai és nemzetközi versenyen is bizonyítanom, amiből kiemelkedik a 2017-es WAKO Magyar Világkupán elért aranyérmem és a 2019-es WAKO Magyar Bajnokságon Master Class-ban elért Magyar Bajnoki címem.

2016-ban kezdtem foglalkozni nagyobbik fiammal, Dáviddal, aki közös munkánk eredményeként ötszörös junior Magyar Bajnok és válogatott lett, és a WAKO Junior Világbajnokságról bronz éremmel tért haza. Ezután megszereztem a kick-box sportedzői képesítést, és tartok edzéseket az x5gym-ben. Dávid 2019-ben még juniorként felnőtt Magyar Bajnoki címet szerzett és kvalifikálta magát a WAKO Világbajnokságra.

Én abban hiszek, hogy a tudatos munka meghozza az eredményét, mindegy, hogy gyermekről vagy felnőttről, kezdőről vagy haladóról van szó.

 

A kick-box mindenkié!

Főbb eredményeim:

 

2013 Eger Kupa – Kempo Felnőtt B - I. hely 🏆
2014 Renmei Kupa – Kyokushin Karate Felnőtt B – I. hely 🏆
2014 4Fight Kupa – Kickbox – Kick-light Felnőtt – I. hely 🏆
2016 4Fight Kupa – Kickbox – Light contact Felnőtt – II. hely 🥈
2017 Karlovac Open – Light contact Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO World Cup – Kick-light Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO OB – Light contact Master Class – II. hely 🥈
2018 Fight Club Szolnok Gála – K1 gála 🏆
2018 WAKO OB – Light Contact Master Class – II. hely 🥈

2019 WAKO OB – Light Contact Master Class – I. hely 🏆

 

Tápai Dávid

Kyokushin Karate 1. dan

x5-Cross

Erő és karate

Az edzés 13 éves korom óta játszik jelentős szerepet az életemben, ekkor kezdtem el karatézni, amelyet a mai napig is űzök, 2016-ban fekete övet szereztem. A küzdősportoknak szerves részét képezi a megfelelő testi erőnlét felépítése, ezért ismerkedtem meg súlyzós edzésekkel.

 

10 év alatt rengeteg formáját kipróbáltam az ellenállásos edzéseknek és temérdek tapasztalatot gyűjtöttem. Ezeket szeretném veled megosztani egy jó hangulatú, de mégis kőkemény funkcionális edzés keretein belül, ami után a következő szavak már ismerősen fognak csengeni: pullup, box jump, kettlebell swing, barbell squat, rope swing, WOD.

 

Gyere és eddz velem!

 

Ha komolyan gondolod