top of page

Éger Györgyi

Fitness Akadémia Budapest - Aerobik-oktató

C60

Nem meggyőzni, segíteni akarok

A mozgás mindig jelentős szerepet töltött be az életemben. Iskolai keretek között röplabdáztam, majd elég fiatalon eldöntöttem, egy olyan mozgásformát szeretnék választani, amelyet életformává alakíthatok, úgy, hogy azt, hivatástudattal, más emberekkel is megismertessem, megszerettessem. Ilyen volt számomra az aerobik. Ez később nem pusztán érdeklődés, hanem komoly elhatározás volt, amelyet következetesen, tanulmányaimat követően is, mind testben, mind mentálisan egyaránt be is tartottam és teszem ezt a mai napig. Az ország több nagyvárosában, kisebb településén is sikerült magam mellé állítani olyan, vagy kétségbeesett, vagy magukat szinten tartani akaró, kezdetben érdeklődőket, majd állandó vendégeket, akik pesszimizmusukat optimizmusra és céltudatos önbizalomra váltották.

Önmagad céljait fogod megtalálni…

Lehetne mézes mázas madzaggal embereket csábítani az órákra, de én mindig is az őszinte, kemény munkában hittem, ezért senkit nem áltatva kommunikálom, hogy a jó eredményhez kitartó munkára van szükség, amely olykor bizony izomlázzal jár. Aki azonban bizalmába fogadva jön el hozzám, az a szakmailag és egyéni kreativitással felépített óráimban, önmaga céljait fogja megtalálni. Én az egyénben hiszek, a helyes énkép meghatározásában. „Mi az, amit akarok, és mit teszek meg érte?”

Az elhatározás a tiéd…

Többen a csoportos óravégzés helyett, inkább az egyéni foglalkozásokat igénylik. Természetesen személyi edzés keretében erre is van mód, hiszen ahogy mottómból, hitvallásomból is kiderül, „Nem meggyőzni, segíteni akarok”. Az elhatározás a Tiéd, a célhoz vezető úthoz pedig „motiváló eszközként” keress bátran!

Eger Gyorgyi
Alexa.jpg

Hrabovszky Alexa

Weider Professional Fitness Trainer School / Fitness és Testépítő Sportoktató

Alexa.jpg

Fat Burn Zone

Természetes mozgás!

Célom, hogy egészséges módon segítsek célod elérésében, legyen az súlyvesztés, izmosodás vagy alakformálás; mindezt jó hangulatú, pörgős edzések keretében.
Fontosnak tartom, hogy korrigáljuk a rosszul berögzült mozdulataidat, javítsuk a testtartásod, fejlesszük az állóképességedet is, ezáltal hamarosan a mindennapokban is érezni fogod a sport jótékony hatását.

Hiszek a természetes mozgásban! Az edzéseimen a gyakorlatok lényege, hogy testünk csak a számára természetes mozgást végezze és minden izomcsoportunkat megeddzük minden alkalommal.

Ne félj akkor se belevágni , ha nincs sportmúltad, az edzések során személyreszabott súlyokkal és feladatokkal dolgozunk. 
 

Mindenki a saját határait lépi át, én csak az utat mutatom!

Alexa

Tápai Dávid

Kyokushin Karate 1. dan

x5-Cross

Erő és karate

Az edzés 13 éves korom óta játszik jelentős szerepet az életemben, ekkor kezdtem el karatézni, amelyet a mai napig is űzök, 2016-ban fekete övet szereztem. A küzdősportoknak szerves részét képezi a megfelelő testi erőnlét felépítése, ezért ismerkedtem meg súlyzós edzésekkel.

 

15 év alatt rengeteg formáját kipróbáltam az ellenállásos edzéseknek és temérdek tapasztalatot gyűjtöttem. Ezeket szeretném veled megosztani egy jó hangulatú, de mégis kőkemény funkcionális edzés keretein belül, ami után a következő szavak már ismerősen fognak csengeni: pullup, box jump, kettlebell swing, barbell squat, rope swing, WOD.

 

Gyere és eddz velem!

Tapai David

Szabó-Tóth Zoltán

Kick-box sportedző

Kick-box 1. Dan

Szabó-Tóth Zoltán

Bár mindig is sportoltam, a küzdősportok világába felnőttként csöppentem be. Kyokushin karate, shotokan karate, kempó, MMA, box, thai box, taekwon-do - sokféle harcművészetet, küzdősportot kipróbáltam, és néhányban versenyeztem is, de végül a kick-box világa ragadott magával. Sikerült néhány hazai és nemzetközi versenyen is bizonyítanom, amiből kiemelkedik a 2017 WAKO Magyar Világkupán elért aranyérmem valamint a 2019 és 2023 WAKO Magyar Bajnokságon Master Class-ban elért Magyar Bajnoki címem.

2016-ban kezdtem foglalkozni nagyobbik fiammal, Dáviddal, aki közös munkánk eredményeként ötszörös junior Magyar Bajnok és válogatott lett, és a WAKO Junior Világbajnokságról bronz éremmel tért haza. Ezután megszereztem a kick-box sportedzői képesítést, és tartok edzéseket az x5gym-ben. Dávid 2019-ben még juniorként felnőtt Magyar Bajnoki címet szerzett és kvalifikálta magát a WAKO Világbajnokságra. Azóta újabb Magyar Bajnoki címeket szerzett immár K-1 szabályrendszerben, és világbajnok lett Savate Combat-ban és különböző ringes szabályrendszerekben a WFC és WFMC szervezeteknél. A közelmúltban kezdett profi mérkőzéseket is vállalni.

Tanítványaim között vannak Európa-kupa győztesek, többszörös Magyar Bajnokok, Világbajnokok és számos más eredménnyel rendelkező harcosok is, mindkét nemből.

Én abban hiszek, hogy a tudatos munka meghozza az eredményét, mindegy, hogy gyermekről vagy felnőttről, kezdőről vagy haladóról van szó!

A kick-box mindenkié és bunyózni jó!

Főbb eredményeim:

 

2013 Eger Kupa – Kempo Felnőtt B - I. hely 🏆
2014 Renmei Kupa – Kyokushin Karate Felnőtt B – I. hely 🏆
2014 4Fight Kupa – Kickbox – Kick-light Felnőtt – I. hely 🏆
2016 4Fight Kupa – Kickbox – Light contact Felnőtt – II. hely 🥈
2017 Karlovac Open – Light contact Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO World Cup – Kick-light Master Class – I. hely 🏆
2017 WAKO OB – Light contact Master Class – II. hely 🥈
2018 Fight Club Szolnok Gála – K1 gála 🏆
2018 WAKO OB – Light Contact Master Class – II. hely 🥈

2019 WAKO OB – Light Contact Master Class – I. hely 🏆
2020 WFC OB – K1 Light Felnőtt – II. hely 🥈
2023
 WFC Emlékverseny – K1 Full Veterán – I. hely 🏆

2023 WAKO OB – Light Contact Master Class – I. hely 🏆

Szabo-Toth Zoltan
SzTD Hatter.jpg

Szabó-Tóth Dávid

Kick-box sportedző

Kick-box 1. Dan
Sokszoros Magyar Bajnok
Hatszoros Világbajnok

SzTD 600.jpg

A küzdősport kisgyermek korom óta az életem része. 8 év shotokan karate és kyokushin karate után ismerkedtem meg a kick-box-szal, ami azonnal megtetszett. Komolyan 2017-ben kezdtem el versenyezni. Első Magyar Bajnoki címemet 2018-ban szereztem, majd ugyanebben az évben bronzérmet nyertem a WAKO Világbajnokságon. 2021-ben Savate Combat világbajnoki címet szereztem. 2022-ben az első profi K-1 mérkőzésemet K.O. győzelemmel zártam, majd elhoztam a WFC Világszövetség világbajnoki övét is. 2023-ban megszereztem a WFMC szervezet K-1 és full contact világbajnoki övét is.

2020-ban megszereztem a kick-box sportedzői képesítést, azóta tartok edzéseket az x5gym-ben. Edzéseim során nagy hangsúlyt fordítok a személyre szabott fejlesztésre, hogy tudásszinttől függetlenül minden tanítványom a lehető leghatékonyabban tudjon edzeni.

Főbb eredményeim:

2019 WAKO Austrian Classics Világkupa – Light-Contact Junior - I. hely 🏆
2019 WAKO Világkupa – Kick-Light és Light-Contact Junior - I. hely 🏆

2020-2023 WFC OB – K-1 Felnőtt - I. hely 🏆

2021 ICO OB – K-1 Felnőtt - I. hely 🏆

2021 Savate Világbajnokság - Combat U21  - I. hely 🏆

2022 Profi K-1 Gála Gyula - K.O. győzelem 🏆

2022 Superfight Series - Profi K-1 - győzelem 🏆

2022 WFC Világbajnokság - Low Kick - I. hely 🏆

2023 ICO Európa-bajnokság – K-1 - I. hely 🏆

2023 ICO Európa-bajnokság – Freebox - I. hely 🏆

2023 WAKO OB – K-1 és Full Contact Kickboxing - I. hely 🏆

2023 WFMC Világbajnokság – K-1 és Full Contact Kickboxing - I. hely 🏆

2023 WAKO Világbajnokság – Full Contact Kickboxing - II. hely 🥈
2024 WKL - WBL Világbajnokság K-1 és Freeboxing - I. hely 🏆

2024 WAKO OB – K-1 - I. hely 🏆

2024 WAKO Olasz Világkupa – Full Contact Kickboxing - I. hely 🏆

2024 Golden Fight 4 - Profi K-1 - győzelem 🏆

2024 WAKO Magyar Világkupa – K-1 - I. hely 🏆

Szabo-Toth David

Ispán Erika

TRX trainer, személyi edző

TRX

A sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység

1991. SE TSK - Erőemelő és testépítő edző

1998. SE TSK - Sportszervező menedzser

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer haladó

2016. Bootcamp instruktor

 

A sport gyermekkorom óta életem fontos része. Kezdetben az asztalitenisz és a kajak, később átvették a főszerepet az állóképességet igénylő sportok előbb a futás majd a kerékpározás. 2012-óta tartok női kondicionáló tornát.

 

Ebben az évben találkoztam először a TRX eszközzel, amibe azonnal beleszerettem. Elvégeztem a TRX edzői és a TRX edző haladó kurzust is. Hitvallásom szerint a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység. Örömforrás, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, egészség, szórakozás.

Higgy Önmagadban!

Amiben tudok Neked segíteni:

  • ha szeretnél változtatni magadon, eleged van a „punnyadásból

  • ha szeretnél közösséghez tartozni

  • ha fogyást, izmosodást vagy életmódváltást tervezel

  • ha változatos, jó hangulatú edzésformákat keresel

  • ha szeretnéd az önbizalmadat és önbecsülésedet fejleszteni

  • ha szeretnéd a maximumot kihozni magadból

 

A sport rengeteg mindenben segít, higgy Önmagadban, többre vagy képes, mint gondolnád!

Jelentkezés az edzéseimre: 06 70 3424888

Ispan Erika
Borocz Adam Background.jpg

Böröcz Ádám

TRX instruktor
Funkcionális trainer
Erőnléti edző

Borocz Adam 600.jpg

Fit & Strong

Örökmozgóként gyerekkorom óta több sportágban mérettettem meg magam. 2009-ben ragadott magával a Muay Thai világa, amit több évig versenyszerűen űztem. Rendkívüli módon érdekelni kezdett, hogyan válhatok jobb harcossá, hogy kell felépítenem a Dojon kívüli edzéseim, hogy erősebbet rúgjak, nagyobbat üssek és mindez persze ne menjen a sebesség és az állóképesség kárára.

Kezdetben saját magamon kísérleteztem, majd az így megszerzett tudás átadása, nagyobb örömet okozott, ekkor kezdtem el edzői tanulmányaim. Első képesítésemet 2013-ban szereztem, ami után kezdetben az edzőm munkáját segítettem a bunyós edzésekben, illetve a versenyzők felkészülésében, majd TRX instruktori vizsgámat követően csoportos edzésekbe kezdtem. Tanulmányaimat folytatva Funkcionális trainer, továbbá erőnléti edző képesítéseket szereztem.

Jelenleg a CrossFit teszi ki saját edzéseim javát, melynek felépítéséből sokat használok fel csoportos óráimon is. Ez számomra nem munka, folyamatosan bővítem a tudásomat, hogy minél több embernek segíthessek céljai megvalósításában, valamint minél több sportoló sikeréhez járulhassak hozzá. Mindig örömmel tölt el, ha az edzéseimen megszerzett erő, fittség és akarat visszaköszön a hétköznapokban, vagy az általam felkészített versenyző sikereiről kapok visszajelzést. Igyekszem tiszta képet tárni a vendégeim elé az edzés zavaros világában, nem hiszek a túlbonyolított módszerekben és a csoda eszközökben. Az akaratban hiszek, a kitartásban és a kemény munkában!

 

Ha felkeltettem érdeklődésed, várlak az x5gym Fit & Strong csapatában! Személyi edzéssel, erőnléti edzéssel kapcsolatban rendelkezésedre állok a Facebook és Instagram oldalamon, vagy a b3d.workout@gmail.com e-mail címen.

Egy kis ízelítő, mire számíthatsz az edzéseimen!

Borocz Adam
bottom of page