top of page

Horváth Niki

aerobic edző

Power K.C.A., Fit Jump

Ugráld magad fittre!

Régi vágyam vált valóra,mikor végre aerobic edző lettem. Imádok mozogni,szeretem a kihívásokat, törekszem a folyamatos fejlődésre. Edzőként fontos számomra,hogy egy barátias légkör keretében jókedvre, testmozgásra buzdítsam az embereket, hiszen ha jó a kedved kitartóbb és elszántabb leszel!

 

Power K.C.A. = Kickbox, Capoeira és Aerobic egyben, a kirobbanó energiáért! Küzdősport elemekkel tarkított alakformáló és zsírégető edzés, a legújabb trendek szellemében.


A FitJump óráimon megismerheted az alaplépéseket, ugrásokat, amiket jól begyakorolunk, így az óra végére magabiztos leszel! Mivel a trambulinon való ugrálás izületkímélő, így bátran ajánlom minden korosztálynak. A jó hangulat garantált,és mivel egyre ügyesebb leszel, úgy változik a koreográfia is, ami kihívásokat rejt magában.

 

Gyere, próbáld ki, hisz a változás csak egy ugrásnyira van!

Ispán Erika

TRX trainer, személyi edző

TRX, TRX-Max, TRX köredzés, Bootcamp

A sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység

1991. SE TSK - Erőemelő és testépítő edző

1998. SE TSK - Sportszervező menedzser

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer

2015. R-MED Akadémia - TRX Trainer haladó

2016. Bootcamp instruktor

 

A sport gyermekkorom óta életem fontos része. Kezdetben az asztalitenisz és a kajak, később átvették a főszerepet az állóképességet igénylő sportok előbb a futás majd a kerékpározás. 2012-óta tartok női kondicionáló tornát.

 

Ebben az évben találkoztam először a TRX eszközzel, amibe azonnal beleszerettem. Elvégeztem a TRX edzői és a TRX edző haladó kurzust is. Hitvallásom szerint a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység. Örömforrás, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, egészség, szórakozás.

Higgy Önmagadban!

Amiben tudok Neked segíteni:

  • ha szeretnél változtatni magadon, eleged van a „punnyadásból

  • ha szeretnél közösséghez tartozni

  • ha fogyást, izmosodást vagy életmódváltást tervezel

  • ha változatos, jó hangulatú edzésformákat keresel

  • ha szeretnéd az önbizalmadat és önbecsülésedet fejleszteni

  • ha szeretnéd a maximumot kihozni magadból

 

A sport rengeteg mindenben segít, higgy Önmagadban, többre vagy képes, mint gondolnád!

TRX, TRX Max

Jelenleg a TRX az egyik leghasznosabb eszköz a funkcionális edzésben. A TRX funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg.

 

Ha az ember rendeltetésszerűen tudja használni, akkor látványos eredményeket érhet el rövid idő alatt!

Sokan a kezdetektől velünk edzenek, és hihetetlen fejlődésen mentek végig. Haladóink számára indítottuk a TRX Max edzést, ami egy még keményebb és intenzívebb edzést jelent.

Gerinctréning

A preventív gerinctréninggel sok féle civilizációs ártalom és betegség megelőzhető. Az órák során több szervrendszer működésére hatunk, egyidejűleg több izületre vagyunk befolyással. Prevencióra testi-lelki téren is szügségünk van, mert sok testi panasz és betegség hátterében lelki eredetű problémák állnak. A krónikussá vált gerincproblémák tudatos életmód váltással, korai kezeléssel jól karbantarthatók.

A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok megelőzésére, megszüntetésére. Fontos eleme a gerinc izületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében résztevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásáért felelős mélyizmok edzése az egyensúly fejlesztése. De nem csak fejlesztő, gyógyító hatású, hanem tetőtől talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol.

Minden korosztálynak (és nem csak gerincproblémásoknak) ajánlott mozgásforma, ahol komoly fizikai terhelést kap a törzs izomzata, a comb, a far és hátizmok. A kellemes zenének köszönhetően mentális kikapcsolódást és feltöltődést is nyújt. A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, hosszútávon búcsút inthet hát- és derékfájásának.

Szeretettel várok mindenkit az óráimon!

Spartan Junior

A gyermekkori rendszeres sportolás számos pozitív hatással van a felnőtt élet során is. Aki gyermekként rendszeresen sportol, fejlettebb keringési rendszerrel és erősebb izomzattal rendelkezik, mint azok, akik csak felnőtt fejjel vágnak bele az edzésekbe. 
 

Az akadályversenyek nagyon népszerűek napjainkban, és gyermekek számára is egyre több helyen biztosítanak lehetőséget a megmérettetésre. A Spartan Junior edzéseken a gyerekek heti két alkalommal tehetik próbára fizikai felkészültségüket termi és szabadtéri edzéseken. Az edzéseken sok játékkal, ügyességi feladatokkal, szórakozva erősödnek, ügyesednek. Észre sem veszik, de javul a testtartásuk, az állóképességük, erősödnek, és az iskolában is jobban teljesítenek, miközben legalább heti két órával kevesebbet töltenek a televízió vagy számítógép előtt...

Mi kell még? Hozd el te is a gyermeked egy edzésre, és meglátod, ez lesz az új kedvence!

Önálló edzés

A saját tempódban szeretsz edzeni és fejlődni?

Változó, hogy mikor érsz rá?

Csak gyúrnátok egyet együtt a haverokkal?

 

Saját súlyos és súlyzós edzési lehetőséggel várunk. Termeinket bármikor használhatjátok, amikor nincs csoportos edzés, csúcsidőn kívül pedig különösen kedvező áron. Biotech és TrecNutrition kínálatunk révén az edzésed még hatékonyabb lesz.

Érd el nálunk az álmaid!

TRX köredzés

TRX gyakorlatok, saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok köredzésbe szervezve – így még változatosabb és hatékonyabb az edzés.

bottom of page