top of page
Anchor 1

Kossa Anett

A sportolás gyermekkorom óta az egyik kedvenc időtöltésem. Fontosnak tartom a rendszeres testmozgást.

Várlak szeretettel a csoportos alakformáló óráimon!

Szeretném átadni a mozgás örömét

Fitness Akadémia - Csoportos Fitness Instruktor

Alakformálás Anettel és Babákkal

Eszéki Erika

Fitness Company Budapest – Testépítő sportedző

Gymstick muscle instruktor, gerinctréner, életmód-tanácsadó

Személyi edzések

Legfontosabb az elhatározás!

Fogalmazd meg, mi az, amin változtatni szeretnél, mi a célod és mire vagy hajlandó ennek érdekében.

Tedd meg az első lépést és gyere el az  x5gym -be!

Életmód tanácsadás

Mi a különbség a sikeres testsúly csökkentő életmódprogram és a kudarcra utalt fogyókúrás módszerek között? Ha kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan. A sikeres testsúlycsökkentő életmód program, ami megváltoztatja az eddigi elképzeléseidet, felülírja a diétákat. Világosságot kell gyújtani a fogyni vágyók fejében, helyretenni a dolgokat, megbeszélni miért nem működik a jól diéta. Mit, mennyit és hogyan kellene tenni? A helyzetet komplexen kell kezelni:

Táplálkozás - Testmozgás - Tudatosság!

Személyi edzés

Mivel nincs két egyforma ember, egyforma múlttal, napirenddel, egészségügyi állapottal és céllal, ezért közösen kell megtalálnunk azt az utat, ami járható. Ami beépíthető a mindennapokba, így formálva az általános fittséget, energiaszintet, a testet és lelket, hogy életed természetes részévé váljon a sport

 

  • Személyre szabott edzésterv elkészítése

  • A személyi edződ csak veled foglalkozik, a te edzéscélod a fontos, érted van

  • Táplálkozási és életmódbeli kérdéseidre is megkapod a választ

  • Melletted állok és motivállak

  • Változatos edzéseszközök használata

  • Pulzuskontrollált, vezetett edzések formálódásod érdekében

Havasi-Kovács Viki

Kids’ Smart Gymnastic oktató
Fitness Company Budapest  Fitness Instruktor

A sport óvodás korom óta fontos szerepet tölt be az éltemben. Az iskolai évek alatt kosárlabdáztam és teniszeztem, illetve belekóstoltam az atlétikába is. Később az aerobik jellegű tornák, teljesítménytúrák, szabadtéri sporttevékenységek kerültek előtérbe, majd jött a TRX és az akadályfutás.

Spartan Kids

A gyerekek heti két alkalommal tehetik próbára fizikai felkészültségüket termi és szabadtéri edzéseken. Az edzéseken sok játékkal, ügyességi feladatokkal, szórakozva erősödnek, ügyesednek. Észre sem veszik, és javul a testtartásuk, az állóképességük, és az iskolában is jobban teljesítenek, miközben legalább heti két órával kevesebbet töltenek a televízió vagy számítógép előtt...Mi kell még? Hozd el te is a gyermeked egy edzésre, és meglátod, ez lesz az új kedvence.

Napindító

Hogy jól induljon a nap, mozogjunk együtt 45 percet munka előtt! Kardiós, saját testsúlyos és súlyzós feladatok változatos összeállításával az egész testet megdolgoztatjuk. Alacsony edzettségi szinttel is bátran lehet csatlakozni, közösen fejlődünk, egyre jobbak leszünk. Amit feltétlenül hozz magaddal az kitartás és jókedv.

Kezdjük aktívan a napot!

bottom of page