top of page

Alakformálás Anettel

Kiscsoportos alakformáló óra hölgyeknek. A személyi edzések anyaga csoportos órában.

Kis csoport – nagy figyelem.

Hangsúly az egyéni fejlettségi szinten és az egyéni célokon.

Április 1-én állapotfelméréssel és tanácsadással indul a Beach Body Club! 5 résztvevőt várunk, akik legalább 5 kg-mal szeretnének karcsúbbak lenni.

A Beach Body Club egy 12 hetes program, amelynek során 5 alkalommal kerül sor részletes állapotfelmérésre és a fizikai paraméterek mérésére. A résztvevők személyre szabott, részletes táplálkozási- és edzési tanácsadás kapnak. Minden héten egyszer edzés után egy kellemes hangulatú, klub jelleggű megbeszélésre kerül sor, ahol élménybeszámolókra, kérdések feltevésére lesz lehetőség.

A 12 hét során hetente 3 edzésen találkoznak a résztvevők. Az első négy hétben 5 különböző edzésünket próbálják ki, a program hátralévő nyolc hetében pedig ezekből választhatnak saját ízlésüknek megfelelően.

A program ára 4 hétre 20.950,- Ft, a teljes 12 hétre 59.950,- Ft. Tartalmazza az összes felmérés, tanácsadás és a heti háromszori edzés díját, 12 héten keresztül.

A résztvevők fejlődését folyamatosan követjük, és a program végén mindenki leírást kap a saját átalakulásáról. A legnagyobb karcsúsodást elérő vendégünk BioTech termékeket és 10 alkalmas x5 Joker bérletet kap ajándékba.

A legnagyobb ajándék a teljes lelki és testi átalakulás: elégedett lélek egy friss és formás testben. Indulhat a nyár!

Jelentkezés március 31-ig az x5gym-ben.

Kedd 16:00-17:00

Péntek 16:00-17:00

Ovis torna

Este nyolckor még mindig ugrál a gyerek az ágyban? Hozd el az ovis tornára, és jobban fog aludni!

 

A kisgyermekkorban elkezdett sportolással megismertetjük a mozgás örömét. Természetes gyakorlatokkal, és sok-sok játékos elemmel fejlesztjük a mozgáskoordinációt. A kisebbek - szüleikkel együtt – jó hangulatban sportolhatnak.

Gerincjóga

A gerincjóga célja a fizikai test egészségének megőrzése, helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés közvetlen hatással van a hormonrendszerre, az emésztésre, az idegrendszer működésére.

 

A gerincjóga órákon az egyes tartásoknál a legnagyobb hangsúlyt a gerincoszlop helyzetére, állapotára, átmozgatására fektetjük. Elsősorban megelőzésre, de enyhébb elváltozások esetén állapotjavításra is törekszünk. A testtudat erősítésével erre mindennapjaink során önmagunk is képesek leszünk.

 

Az óra fontos részét képező relaxáció pedig megtanít az erős feszültségek izom és idegkárosító hatásait megszüntetni.

Csütörtök 16:00-17:00

Vasárnap 16:00-17:00

Junior tartásjavító torna

A különböző tartáshibák már gyermekkorban megjelennek (hanyag tartás, beesett váll, gerincferdülés).

 

Iskolásoknak javasolt tartásjavító óráinkon a komolyabb gerincbántalmak megelőzése a cél. A testtartásban résztvevő izmok erősítése által automatikussá tesszük az ideális tartást, ami biztosítja a gerinc kiegyensúlyozott terhelését. Mindezt játékos formában, az életkori sajátosságok figyelembevételével biztosítjuk.

 

Ez a több ezer éves tudomány, a fizikai, lelki és szellemi egészség megteremtésével, fenntartásával minden élethelyzetben segítséget nyújt.

Csütörtök 17:00-18:00

Vasárnap 17:00-18:00

Body Shape Dynamic

A Body Shape Dynamic alakformáló edzés olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek a mindennapi életedet teszik könnyebbé. Ez az óra magába foglalja azokat az erő- és állóképesség-fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása megvalósítható.

 

A Body Shape Dynamic minden porcikát megmozgató, igazi ütős, de elegáns edzés.

Csoportos óra bérletek

Ezek a bérletek 8 vagy 12 alkalomra szólnak a különböző csoportos edzésekre, és 40 napig érvényesek.

Joker bérletek

Ha többféle sportot is szeretnél kipróbálni, vagy a kedvenc edzésed mellé szívesen választanál még valamit, a Joker bérletekkel mindez megoldható. A napi belépővel és a Joker bérletekkel ugyanis bármelyik edzés látogatható a bérlet nevében szereplő számú alkalommal. A Junior Joker bérletek a gyermekkedvezménnyel igénybe vehető edzéstípusokra használhatók!

 

Ne felejts el bejelentkezni az órákra!

Önálló edzés bérletek

Önálló edzés bérleteinket gyakorlattal rendelkező sportolóknak ajánljuk, mivel edző nélküli sportolási lehetőséget nyújtanak (pl. saját súlyos edzések, súlyzós edzés). Akkor használható, ha a teremben egyébként nincs órarendi csoportos edzés. Az Off Peak változat csúcsidőn kívül (hétköznap délelőtt) vehető igénybe.

Tabata Time

Ha már ismerős neked a "tabata" szó, akkor tudod: ütős edzés vár. A tabata egy igazán "zsírgyilkos" edzésmódszer, a leggyorsabb formája annak, hogy zsírt veszíts és állóképességet nyerj. A tabata titka a rövid ideig tartó intenzív terhelés és a szünetek váltakozása; mindez beépítve Erika pörgős, dinamikus erősítő edzésébe.

Pilates

Egész testet átmozgató edzés, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületek mozgékonyságát és szálkás izomzatot formál.

 

Ez a mozgásforma ajánlott ízületi betegségben szenvedőknek is, illetve rehabilitációs célra is kiváló. A Pilates-módszer mélyizom megerősítése után, belülről kifelé erősíti az izmokat. Kímélve formál, testi-lelki frissességet biztosít, növeli a szervezet oxigénellátását és fizikai teljesítőképességet.

MMA (Vegyes Harcművészet)

Manapság nagyon népszerű küzdősport az MMA, más néven a ketrecharc, aminek a szabályrendszere tágabb engedményeket ad a küzdelem során. A küzdelem állasból indul minden esetben, de az ütések és rúgások mellett engedélyezett a földrevitel illetve a földharc. Az edzéseken az állóharc mellett a Brazil Jiu-Jitsu-ból átvett technikákat is tanuljuk, illetve gyakoroljuk.

 

Folyamatosan vannak versenyek, tehát adott a lehetőség, ha kész vagy, kipróbálhatod magad a különféle szabályrendszerekben és szervezeteknél (HFC, Global Grappling, 4Fight stb.), és csatlakozhatsz versenyzőinkhez. Az edzések légköre baráti, ha nem kimondottan versenyzési céllal érkezel, a kondid akkor is hibátlan lesz, és meg fogod tudni védeni magad!

Gábor József

Shotokan Karate mester 2. dan

BJJ Európa-bajnok

MMA (vegyes harcművészet)

Ha Te is a bajnokok közé szeretnél tartozni

Több mint 30 éve foglalkozom küzdősporttal. A Kung-fu volt az első, amivel megismerkedtem, vele párhuzamosan Judo edzésekre is jártam, közel 10 éven keresztül. Rendszeresen versenyeztem, a BRFK válogatott tagja voltam. 1990-től Shotokan karatézom, Németh Attila mester irányítása mellett. Németh Attila a kezdetektől fogva az Antal János (aki a magyarországi Shotokan karate megalapítója) féle köztudottan kemény stílusú karatét műveli és tanítja.

 

A 2010-es évben Romanek Bence barátom Brazilian Jiu-Jitsut (BJJ) kezdett el oktatni, azóta napi szinten gyakorlom a földharcot is. Pár év alatt kinevelődött egy olyan csapat, amely függetlenül a versenyszabályoktól, mindenütt eredményesen szerepel.

Muay Thai (thaibox)

A thaibox (eredeti nevén Muay Thai)  egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet. Ez a „8 végtag tudománya”, mivel a küzdelem során a harcos nemcsak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja. Egyszerre versenysport és az önvédelem fontos eszköze.

Várunk az edzésre minden iskolás korú gyermeket és kezdő felnőttet.

 

Legyél te az erősebb!

Gábor Péter

Muay Thai Box Sportedző

Muay Thai (thaibox)

Karate, kempo, thaibox, MMA, kickbox, K-1

1996-ban hatéves koromban kezdtem el karatézni, édesapám, Gábor József II.Dan övfokozatú mester kezei alatt. Több megyei karate versenyen végeztem az első helyen, majd 2004-től rendszeresen jártam Székesfehérvárra Zen Bu Kan Kempo Karate edzésekre, és ettől kezdve kempo versenyeken is indultam.

 

Sokat versenyeztem sikerrel különböző szabályrendszerekben, mint például: Zen Bu Kan Kempo, Superfight, MMA, thaibox, kickbox és K-1.

 

Neves küzdősport gálákon volt lehetőségem versenyezni itthoni illetve külföldi bunyósokkal.

Eredményeim:

  • 2008: Thaibox Ifi Magyar Bajnok

  • 2008: Zen Bu Kan Kempo Ifi Magyar Bajnok

  • 2010: Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Magyar Bajnok

  • 2011: Super GP Dunaújváros K-1 Gála

  • 2014: Kickbox 4fight Országos Bajnokság I.hely

A március 6-i nyílt napunk képekben.

2016 03 06 (13)
2016 03 06 (12)
2016 03 06 (11)
2016 03 06 (10)
2016 03 06 (9)
2016 03 06 (8)
2016 03 06 (7)
2016 03 06 (6)
2016 03 06 (5)
2016 03 06 (4)
2016 03 06 (3)
2016 03 06 (2)
2016 03 06 (1)

Marcsek Bálint

ITF Taekwon-do mester 3. dan

Nemzetközi ITF bíró

Taekwon-do

Gyerekkorom óta foglalkozom harcművészetekkel, az első nagy élményem az 1988-as Taekwon-do Világbajnokság volt Budapesten. Edzettem Shotokan karatét, Aikidot, de 2003-tól visszatértem az ITF Taekwon-dohoz. Miután megszereztem a fekete övet, tovább képeztem magam, mint bíró, majd az elmúlt években, mint edző is. Versenyeken voltam aranyérmes itthon és nemzetközi ezüstérmes külföldön. 
 

Jelenleg az utánpótlás kinevelése a legfontosabb számomra, mert a közelmúltban (2016. október) Budapesten megrendezett Taekwon-do Világkupán láttam, hogy mekkora sikere van a sportágnak. Aki beleteszi az energiát, annak van előrelépési lehetőség, illetve tud versenyezni is a szövetségben. Egy-egy verseny igazi látványosság: formagyakorlat, küzdelem, töréstechnika, önvédelem, stb.

"A győzelemért az embernek mindenekelőtt tudni kell önmagát legyőznie..."

A Taekwon-do Kids egy kifejezetten óvodás korú kisgyermekeknek kidolgozott taekwon-do edzésprogram, sok játékkal és a korosztálynak megfelelő mennyiségű edzésmunkával.

Taekwon-do

Rúgásokra, ugró rúgásokra, ütésekre, hárításokra épülő jellegzetesen látványos koreai harcmodor, pusztakezes önvédelmi és közelharc rendszer, modern küzdő- és versenysport, mozgásművészet. Az igazi Taekwon-do harcművészet! Sajátos életforma és viselkedésmód, szigorú nevelési rendszer és filozófia is egyben.

A Taekwon-do kifejezés koreai eredetű. Jelentése a következő:

TAE: lábtechnika v. rúgás

KWON: kéztechnika v. ütés

DO: művészet, út, módszer

Szó szerinti fordításban a Taekwon-do tehát annyit tesz, mint "láb- és kéztechnikai küzdés művészete" vagy tömören "az önvédelem művészete". Más megközelítésben a Taekwon-do tudomány, vagyis a test tudományos alkalmazása a harcművészetben. Az ember, aki az anatómia, bio-mechanika és fizika törvényszerűségeinek ismeretében, testének intenzív edzése során képes elérni a benne rejlő lehetőségek maximumát!

 

De ne feledjük, pusztán a technikák gyakorlása (legyen az bármilyen magas szintű sporttevékenység) még senkit sem tesz harcművésszé. Ez csak a megfelelő lelki töltéssel és szellemi felkészültséggel párosulva, azzal szoros egységet alkotva éri el végső célját.

Fit Jump

Számos országban bevált edzésprogram, amely bármely korosztály számára ajánlott. Hatékony, ízületkímélő, komplex mozgás, amely nemcsak átmozgatja az egész testet, de a jó hangulatról is gondoskodik. Tartalmaz nyújtó-, cardio és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemeket, így biztos, hogy a te célod is megvalósítható vele. 
Fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat, javítja az izomtónust. 

 

Hatásos a depresszió és a fáradtság ellen, nemcsak fizikalikag hatékony, hanem nagyon vidám mozgásforma!

Nemcsak az edzés során fokozza az anyagcserét, hanem a nyugalmi anyagcserét is gyorsítja, ezért több órával edzés után is történik zsírégetés a szervezetben. Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő, a comb formálásában. Segíti a relaxációt és a nyugodt alvást, jótékonyan hat az idegrendszerre, fokozza a mentális teljesítőképességet, segíti a tanulást.

 

Maximálisan kíméli a hátgerincet és az ízületi rendszert, jótékonyan befolyásolja a nyak- és hátfájás kellemetlen tüneteit.
 

1200-1500 kalóriát égethetsz el 1 óra alatt, így megfelelő étkezés mellett akár 3-3,5 kg fogyás is elérhető havonta.

Havasi Viki 600.jpeg

Napindító

Hogy jól induljon a nap, mozogjunk együtt 45 percet munka előtt!

Kardiós, saját testsúlyos és súlyzós feladatok változatos összeállításával az egész testet megdolgoztatjuk. Alacsony edzettségi szinttel is bátran lehet csatlakozni, közösen fejlődünk, egyre jobbak leszünk.

Amit feltétlenül hozz magaddal, az a kitartás és a jókedv :)

 

Kezdjük aktívan a napot!

Power K.C.A.

Szereted a kemény edzéseket? Vágysz a kihívásra? Akkor a te edzésed a Power K.C.A.!

POWER: erő,ami Veled van, és ami Benned van!
K: kick-box
C: capoeira
A: aerobic

 

Küzdősport elemekkel tarkított alakformáló és zsírégető edzés, koreográfia nélkül.

bottom of page