Segítünk választani!

Kinek keresel edzést? Kattints a képre!

 

Gyermekek
 

Olyan edzést keresel, ahol nem kiégett tornatanárok meg pocakos edzők foglalkoznak a gyermekeddel? Megtaláltad 😊 A Kick-box Junior edzéseket az edzésre bejelenkezett résztvevők számára állítjuk össze. Itt megtanulják magukat megvédeni, játékos feladatokkal lépnek be a küzdősportok világába. A gyerekek észre sem veszik, hogy játékos edzés közben fejlesztjük az egyensúlyérzéküket, gyorsaságukat, javítjuk a tartást és mozgáskoordinációt. A kick-box küzdősportként sokat javít a koncentráción és a figyelmen is.

 

Fiatalok
 

Szeretnéd leszedni a kamaszod a kütyükről és a gépről? Jó lenne, ha inkább mozogna, erősödne? Szeretnéd, ha olyan közösségben töltene időt, ami jó irányba viszi? Hozd el hozzánk Kick-box Force vagy Cross edzésre, vagy méginkább: gyere el vele! A Kick-box Force egy olyan edzés, ahol a kamaszok és a felnőttek együtt tanulják meg a kick-box alaptechnikákat, erődösödnek, gyorsulnak, felbátorodnak. Végre egy igazi apa-fia vagy akár anya-lánya program! Mivel a kamaszok gyakran gyorsabban fejlődnek, mint szüleik, pár hónap után várjuk őket Haladó Ifi edzéseinken is.

 
Kickboxing Practice

Igazi amazonok
 

Szeretnéd a lányod biztonságban tudni? Akkor van igazán közel a segítség, ha saját magát meg tudja védeni. Te is szeretted volna már magad kipróbálni valamelyik küzdősportban? Sok lányban rejtőzik igazi amazon, hamar megszeretik a küzdősport világát, ügyesek, gyorsak, többen versenyzőként is kipróbálják magukat. Várjuk őket a Kick-box Force, majd a Zsákos vagy a Haladó edzéseken.

Harcosok

 

Van már tapasztalatod a küzdősportok terén? Korábban már kick-boxoltál, karatéztál vagy öklöztél? Eleged van a levegő csépeléséből? Akkor téged Haladó csapatunkba várunk, egy bunyóval megspékelt szuper kontaktedzésre. Itt nem arról szól az edzés, hogy a régi tagok elverik az újakat. Mindenki fejlődni szeretne, nem az egóját fényezni. Ha versenyezni szeretnél, nálunk arra is lesz lehetőséged. Ha hosszabb kihagyás után szeretnél visszatérni, az erőnlét fejlesztésére javasoljuk a Zsákos edzést, ahol átismételed a technikákat és visszanyered a korábbi formád.

 

Versenyzők

 

Versenyeztél korábban, és szeretnél visszatérni? Még sosem versenyeztél, de itt az ideje, hogy kipróbáld magad? Gyere el Haladó edzéseinkre, ahol egy remek csapattal, magas szintű sportolókkal együtt tudsz felkészülni a dobogó meghódítására. Nézz szét az előtérben és számold meg az érmeket, kupákat és öveket...

 

Bajnokok

 

Szakosztályaink révén több szövetséggel állunk kapcsolatban, évente 8-10 versenyen, gálákon is indulunk. Tagjaink közt Magyar bajnokok, Európa- és Világbajnokok is vannak már. Ha te is szeretnél felállni a dobogó legfelső fokára, adj bele mindent Haladó és Zsákos edzéseinken, és mi neked is megadjuk a bajnoki felkészítést, személyre szóló edzésprogrammal, elemzésekkel. A többi már csak rajtad múlik.

 
Training Session

Kétszemélyes edzés

 

Van egy barátod vagy barátnőd, akivel együtt szeretnél mozogni? Esetleg majdnem felnőtt kamaszoddal töltenél együtt minőségi időt? Kétszemélyes edzéseinken általatok választott időpontban, egyéni mozgásprogrammal várunk titeket. Mozgás, edzés, de remek kikapcsolódás és stresszoldás is.

 
A caucasian man practicing Thai boxing

Prémium edzések
Gyorsabban szeretnél fejlődni? Semmiképp nem illenek a naptáradba a csoportos edzések időpontjai? Szeretnéd, ha egy-egy edzés a te igényeidnek megfelelően épülne fel, maximálisan a te céljaidra és fejlődésedre hangolva? Keresd edzőinket, és kérj időpontot egyéni prémium edzésre! Itt az edző veled együtt edz, segít, javít, nem a telefont nyomkodja.

 
Punchbag

Zsákos erősítés
Ha néha úgy érzed a nap végén, hogy "mindjárt felrobbansz”, a Zsákos edzés kiveszi a negatív energiákat, és boldogsághormonokkal tölt fel. Ez az az edzés, ami mindenkinek bejön. Kiváló stresszlevezető, erő- és állóképességfejlesztő.

 
Kickboxing Class

Csoportos no-contact
Mindig is szeretted volna kipróbálni a küzdősportot, de kicsit félsz a kontakttól? Szeretnéd játékosan és inkább rúgópárnára vagy zsákra kipróbálni a kick-box technikákat? Vagy csak egy alaposan izzasztó, változatos, teljes testi edzést keresel, ahol akár 1000 kalóriát is égethetsz? A legjobb helyen jársz a Kick-box Force és a Zsákos edzéseken, vagy a kizárólag hölgyeknek szóló Cardio Kick-box edzésen. Ha kezdő felnőttként szeretnéd elsajátítani a kick-boxot, akkor is ide várunk, és az alaptechnikák elsajátítása után van mód továbblépni a Haladó edzésekre.

 
Fit Man

Dinamikus erősítés
Ezt az edzést először a versenyzőknek állítottuk össze, kifejezetten a KO ütő- és rúgóerő növelésére. Rendkívüli erősítő hatása miatt azonban hamar népszerű lett a no-kontakt edzéseket keresők közt is, illetve szívesen jön bárki, aki egy intenzív erősítő edzéssel szeretné kezdeni a napját, így már előre elégetve a napi stresszt, és szabaddá téve a délutánt és estét. Versenyzőink pedig újabb kiütésekkel gyarapítják trófeáik listáját.

Plank of Weights

Apa és fia
Ha már régóta keresel egy lehetőséget, hogy együtt eddz a gyermekeddel, vagy ha a gyerek nyúz már régóta, hogy menj be vele edzésre, nálunk erre is van lehetőség. A Kick-
box Force edzéseken együtt mozoghattok, az edzés és a gyakorlatok felépítése miatt nem probléma a méretkülönbség. Igazi apa-fiú program lehet az edzés, ráadásul ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a csemetének mintát adj az egészséges élethez nélkülözhetetlen sportból. Később a Haladó Ifi edzéseinken is várunk, ahol a fiatalok és szüleik külön, mégis egy helyszínen edzenek.

Az egész család
Van olyan edzés, ahová eljöhet kisgyerek és kamasz, apa és anya? Nálunk megtalálod. A Kick-box Force edzésre már most is járnak együtt teljes családok, akik így a mozgás, sport élményét is megosztják. Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked számára a sport a mindennapok része legyen, a legtöbb, amit tehetsz, ha rendszeresen együtt elindultok edzeni. A gyerekeknek ez kivétel nélkül nagy élmény, és egy életre szóló minta. Amellett pedig a szülő itt valóban rálát, mi történik egy-egy edzésen, és hogyan fejlődik a gyermeke.

Crossfit Studio

Erősítés hölgyeknek
A szebbik nem ma már nem (csak) légies karcsúságról, hanem feszes, funkcionális izmokról álmodik – erre számos lehetőséget kínálunk: C60, Fat Burn Zone, x5-Cross, a Dinamikus erősítés, a Kick-box Force vagy a Zsákos erősítés. vagy a Cardio Kick-box edzés. Ezeken az órákon súlyokkal és saját súllyal dolgozunk, teljes testet átmozgatunk, és végigjárjuk a cardio és a zsírégető tartományokat is. Mindened feszesebb, erősebb, vonzóbb lesz, egyszerűen jobban érzed magad a bőrödben.

Punching

Örökifjak
Sosem késő elkezdeni! Legidősebb sportolónk 65 éves múlt, 3 éve edz nálunk, elég komoly ütőereje, kondija van. Legidősebb versenyzőnk 50 feletti, és nemzetközileg is jegyzett sportoló. 
Valósítsd meg azt, amire egészen felnőtt korodig nem volt időd! Adj időt végre magadnak, az egészségednek és a sportnak.
Bármelyik edzésünkön szívesen látunk életkorodtól függetlenül. Edzőink figyelni fognak rád, és neked megfelelő intenzitással terhelnek, hogy mielőbb úgy érezd magad, ahogy még húszévesen sem. A mozgást elkezdeni talán a legjobb választás a Kick-box Force vagy hölgyeknek a Cardio Kick-box lehet, ahol anélkül, hogy megütnének, egy dinamikus, mégis kímélő mozgásformával ismerkedhetsz meg.

Fit Woman