top of page

Segítünk választani!

Kinek keresel edzést? Kattints a képre!

Fiatalok

Fiatalok
 

Szeretnéd leszedni a kamaszod a kütyükről és a gépről? Jó lenne, ha inkább mozogna, erősödne? Szeretnéd, ha olyan közösségben töltene időt, ami jó irányba viszi? Hozd el hozzánk Kick-box Force vagy Cross edzésre, vagy méginkább: gyere el vele! A Kick-box Force egy olyan edzés, ahol a kamaszok és a felnőttek együtt tanulják meg a kick-box alaptechnikákat, erődösödnek, gyorsulnak, felbátorodnak. Végre egy igazi apa-fia vagy akár anya-lánya program! Mivel a kamaszok gyakran gyorsabban fejlődnek, mint szüleik, pár hónap után várjuk őket Haladó Ifi edzéseinken is.

Harcosok

 

Van már tapasztalatod a küzdősportok terén? Korábban már kick-boxoltál, karatéztál vagy öklöztél? Eleged van a levegő csépeléséből? Akkor téged Haladó csapatunkba várunk, egy bunyóval megspékelt szuper kontaktedzésre. Itt nem arról szól az edzés, hogy a régi tagok elverik az újakat. Mindenki fejlődni szeretne, nem az egóját fényezni. Ha versenyezni szeretnél, nálunk arra is lesz lehetőséged. Ha hosszabb kihagyás után szeretnél visszatérni, az erőnlét fejlesztésére javasoljuk a Zsákos edzést, ahol átismételed a technikákat és visszanyered a korábbi formád.

Harcosok
Amazonok
Kickboxing Practice

Igazi amazonok
 

Szeretnéd a lányod biztonságban tudni? Akkor van igazán közel a segítség, ha saját magát meg tudja védeni. Te is szeretted volna már magad kipróbálni valamelyik küzdősportban? Sok lányban rejtőzik igazi amazon, hamar megszeretik a küzdősport világát, ügyesek, gyorsak, többen versenyzőként is kipróbálják magukat. Várjuk őket a Kick-box Force, majd a Zsákos vagy a Haladó edzéseken.

Gyermekek

Gyermekek
 

Olyan edzést keresel, ahol nem kiégett tornatanárok meg pocakos edzők foglalkoznak a gyermekeddel? Megtaláltad 😊 A Kick-box Force edzéseken a gyermekek a szüleikkel, testvéreikkel együtt edzenek, együtt lépnek be a küzdősportok világába. A gyerekek észre sem veszik, hogy játékos edzés közben fejlesztjük az egyensúlyérzéküket, gyorsaságukat, javítjuk a tartást és mozgáskoordinációt. A kick-box küzdősportként sokat javít a koncentráción és a figyelmen is.

Versenyzők

 

Versenyeztél korábban, és szeretnél visszatérni? Még sosem versenyeztél, de itt az ideje, hogy kipróbáld magad? Gyere el Haladó edzéseinkre, ahol egy remek csapattal, magas szintű sportolókkal együtt tudsz felkészülni a dobogó meghódítására. Nézz szét az előtérben és számold meg az érmeket, kupákat és öveket...

Versenyzok

Bajnokok

 

Szakosztályaink révén több szövetséggel állunk kapcsolatban, évente 8-10 versenyen, gálákon is indulunk. Tagjaink közt Magyar bajnokok, Európa- és Világbajnokok is vannak már. Ha te is szeretnél felállni a dobogó legfelső fokára, adj bele mindent Haladó és Zsákos edzéseinken, és mi neked is megadjuk a bajnoki felkészítést, személyre szóló edzésprogrammal, elemzésekkel. A többi már csak rajtad múlik.

Bajnokok
Training Session

Kétszemélyes edzés

 

Van egy barátod vagy barátnőd, akivel együtt szeretnél mozogni? Esetleg majdnem felnőtt kamaszoddal töltenél együtt minőségi időt? Kétszemélyes edzéseinken általatok választott időpontban, egyéni mozgásprogrammal várunk titeket. Mozgás, edzés, de remek kikapcsolódás és stresszoldás is.

Ketszemelyes
A caucasian man practicing Thai boxing

Prémium edzések
Gyorsabban szeretnél fejlődni? Semmiképp nem illenek a naptáradba a csoportos edzések időpontjai? Szeretnéd, ha egy-egy edzés a te igényeidnek megfelelően épülne fel, maximálisan a te céljaidra és fejlődésedre hangolva? Keresd edzőinket, és kérj időpontot egyéni prémium edzésre! Itt az edző veled együtt edz, segít, javít, nem a telefont nyomkodja.

Premium
Punchbag

Zsákos erősítés
Ha néha úgy érzed a nap végén, hogy "mindjárt felrobbansz”, a Zsákos edzés kiveszi a negatív energiákat, és boldogsághormonokkal tölt fel. Ez az az edzés, ami mindenkinek bejön. Kiváló stresszlevezető, erő- és állóképességfejlesztő. Bajnokunkra pusztán ez az edzés öt kiló tiszta izmot hozott fel, rajtad hogy állna?

Zsakos
Kickboxing Class

Csoportos no-contact
Mindig is szeretted volna kipróbálni a küzdősportot, de kicsit félsz a kontakttól? Szeretnéd játékosan és inkább rúgópárnára vagy zsákra kipróbálni a kick-box technikákat? Vagy csak egy alaposan izzasztó, változatos, teljes testi edzést keresel, ahol akár 1000 kalóriát is égethetsz? A legjobb helyen jársz a Kick-box Force és a Zsákos edzéseken, vagy a kizárólag hölgyeknek szóló Cardio Kick-box edzésen. Ha kezdő felnőttként szeretnéd elsajátítani a kick-boxot, akkor is ide várunk, és az alaptechnikák elsajátítása után van mód továbblépni a Haladó edzésekre.

Csoportos No Contact
Fit Man

Dinamikus erősítés
Ezt az edzést először a versenyzőknek állítottuk össze, kifejezetten a KO ütő- és rúgóerő növelésére. Rendkívüli erősítő hatása miatt azonban hamar népszerű lett a no-kontakt edzéseket keresők közt is, illetve szívesen jön bárki, aki egy intenzív erősítő edzéssel szeretné kezdeni a napját, így már előre elégetve a napi stresszt, és szabaddá téve a délutánt és estét. Versenyzőink pedig újabb kiütésekkel gyarapítják trófeáik listáját.

Dinamikus Erosites
Plank of Weights

Apa és fia
Ha már régóta keresel egy lehetőséget, hogy együtt eddz a gyermekeddel, vagy ha a gyerek nyúz már régóta, hogy menj be vele edzésre, nálunk erre is van lehetőség. A Kick-
box Force edzéseken együtt mozoghattok, az edzés és a gyakorlatok felépítése miatt nem probléma a méretkülönbség. Igazi apa-fiú program lehet az edzés, ráadásul ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a csemetének mintát adj az egészséges élethez nélkülözhetetlen sportból. Később a Haladó Ifi edzéseinken is várunk, ahol a fiatalok és szüleik külön, mégis egy helyszínen edzenek.

Apa es fia

Az egész család
Van olyan edzés, ahová eljöhet kisgyerek és kamasz, apa és anya? Nálunk megtalálod. A Kick-box Force edzésre már most is járnak együtt teljes családok, akik így a mozgás, sport élményét is megosztják. Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked számára a sport a mindennapok része legyen, a legtöbb, amit tehetsz, ha rendszeresen együtt elindultok edzeni. A gyerekeknek ez kivétel nélkül nagy élmény, és egy életre szóló minta. Amellett pedig a szülő itt valóban rálát, mi történik egy-egy edzésen, és hogyan fejlődik a gyermeke.

Az Egesz Csalad
Crossfit Studio

Erősítés hölgyeknek
A szebbik nem ma már nem (csak) légies karcsúságról, hanem feszes, funkcionális izmokról álmodik – erre számos lehetőséget kínálunk: C60, Fat Burn Zone, x5-Cross, a Dinamikus erősítés, a Kick-box Forcea Zsákos erősítés vagy a Cardio Kick-box edzés. Ezeken az órákon súlyokkal és saját súllyal dolgozunk, teljes testet átmozgatunk, és végigjárjuk a cardio és a zsírégető tartományokat is. Mindened feszesebb, erősebb, vonzóbb lesz, egyszerűen jobban érzed magad a bőrödben.

Erosites Holgyeknek
Punching

Örökifjak
Sosem késő elkezdeni! Legidősebb sportolónk 65 éves múlt, 3 éve edz nálunk, elég komoly ütőereje, kondija van. Legidősebb versenyzőnk 50 feletti, és nemzetközileg is jegyzett sportoló. 
Valósítsd meg azt, amire egészen felnőtt korodig nem volt időd! Adj időt végre magadnak, az egészségednek és a sportnak.
Bármelyik edzésünkön szívesen látunk életkorodtól függetlenül. Edzőink figyelni fognak rád, és neked megfelelő intenzitással terhelnek, hogy mielőbb úgy érezd magad, ahogy még húszévesen sem. A mozgást elkezdeni talán a legjobb választás a Kick-box Force vagy hölgyeknek a Cardio Kick-box lehet, ahol anélkül, hogy megütnének, egy dinamikus, mégis kímélő mozgásformával ismerkedhetsz meg.

Orokifjak
Boxing

Feszültséglevezetés
Volt már, hogy nap végén úgy érezted, pattanásig feszülsz? Mikor jó lett volna valahol kiadni ez a feszültséget, de nem a családot terhelni vele?

A Zsákos erősítő edzés különösen jó feszültséglevezető, ahol a stresszhormonok elégetésével nemcsak testileg, de idegileg és lelkileg is felfrissülsz.

Feszultseglevezetes
Fit Woman

Alakformálás
Miben más az alakformálás, mint a fogyás? Nos, az alakformálást keresők általában nem szeretnének jelentősen változtatni a súlyukon, inkább a testtömeg összetételét szeretnék az izomzat irányába mozdítani, amivel nyilván egy sokkal esztétikusabb külső is elérhető.
C60, Cardio kick-box és Kick-box Force edzéseinek teljes mértékben érvényesül az új
trend: strong is the new skinny 😊

Alakformalas
Fit Man

Erősítés férfiaknak
Senkinek nem kell részleteznünk, miért más egy ideális férfi izomzat, mint egy női. Ráadásul a férfiaknál jelentős hormonális háttér is segíti az izmok épülését. Ezért súlyzós és erősítő edzéseinken – mint amilyen az x5-Cross és a Zsákos erősítés – látványos eredmény érhető el rövid idő alatt. Fontos, hogy mindkét edzésen nemcsak esztétikus, hanem funkcionális izmokat építünk, amelyek a mindennapi életben is nagy előnyt jelentenek.

Erosites Ferfiaknak
Doing Pushups

TRX, köredzés, Spartan
A TRX edzés az amerikai hadseregből indult világhódító útjára, nem véletlenül. Cardio szempontból is erős igénybevételt jelent, és az izomépítést is támogatja. TRX csapatunk egy része indulásunk óta együtt edz, és már számos hazai és nemzetközi Spartan edzésen is részt vett. Ezért ezt az edzést kifejezetten ajánljuk spartan versenyzők számára, az elengedhetetlen futás mellé erőnléti edzésnek. Az edzés változatosabbá tétele érdekében a TRX edzés leggyakoribb formája a köredzés, ahová már gyakran súlyzós és saját súlyos elemek is beépítésre kerülnek.

TRX Spartan
Lifting Kettlebells

Kettlebell
A kettlebell edzésnek nagy hagyományai vannak Oroszországban, hiszen egyetlen vasgolyó segítségével, sokféle gyakorlattal az egész test átmozgatható. Éppen ezért ez a sporteszköz nagyon népszerű lett az otthoni edzést végzők körében. Hogy miért javasoljuk mégis, hogy gyere el, és tanuld meg profi edzőinkkel az alapmozdulatokat? Azért, mert a gyakorlatok csak helyesen kivitelezve hozzák meg a várt eredményt, ráadásul minél nagyobb súllyal dolgozol, annál nagyobb a sérülésveszély, ha helytelenül tartod az eszközt, vagy nem jó ívben végzed a mozdulatot. Csapatban ráadásul nagyobb a motiváció is. Ha kettlebellel szeretnél dolgozni, x5-Cross és TRX edzéseinken várunk szeretettel.

Kettlebell
bottom of page