top of page
IMG_20220526_185446.jpg

Tóparti Sport Club

Kedves Érdeklődő!

Ezen az oldalon közhasznú egyesületként nyilvánosságra hozatali kötelezettségünknek teszünk eleget.

Egyesületünk életéről, aktuális eseményeinkről, programjainkról a

https://www.facebook.com/topartisportclub

és a

https://www.facebook.com/x5kickbox

oldalon tudsz tájékozódni.

A Tóparti Sport Club célja:

 

Az egyesület a diák- és szabadidősport mindennapossá tétele céljából biztosítani kívánja a tagok, kiemelten az utánpótlás korúak számára a versenysportot, szakosztályok létrehozásával és működtetésével, a sporttevékenység megszervezését, a sportágak működési feltételeinek biztosítását. Célkitűzése továbbá az egészséges életmód népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés támogatása, az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen, változatos sportolási lehetőségek széles körű biztosítása.

 

Célkitűzései alapján a szervezet közhasznú tevékenységet végez, így fogadhatja a személyi jövedelemadó 1%-ára vonatkozó felajánlásokat.

Adószámunk: 18975941-1-07

Az egyesület közhasznú tevékenységével kapcsolatosan keletkezett iratok – a törvény alapján nem nyilvános adatok kivételével – nyilvánosak, azokba bárki betekinthet, és a saját költségére másolatot készíthet. Az iratbetekintésre és iratmásolásra vonatkozó igényeket írásban, az egyesület elnökségéhez címzetten kell előterjeszteni. Az elnökség az iratbetekintést és az iratmásolat kiadását az egyesület székhelyén, az igény bejelentésétől számított 8 napon belül köteles biztosítani a kérelmező számára.

 

Az egyesület elnöke: Szabó-Tóth Zoltán

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, a lezárt évek éves beszámolói és a közhasznúsági mellékletek elérhetők itt:

 

2018

2019

2020

2021

bottom of page